OK LLIGA 2012-13 (JORN. 20): VENDRELL 3 - REUS 4

El Moritz CE Vendrell perd 3 a 4 amb el Reus Deportiu

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina, Eloi Albesa, Jepi Selva, Xavi Barroso, Xavi Costa -cinc inicial-, Òscar Ruiz, Lluís Ferrer, Jordi Aragonés, Àngel Rodríguez i Gerard Camps.

REUS DEPORTIU: Guillem Trabal, Albert Casanovas, Marc Ollé, Raül Marín, Jordi Adroher -cinc inicial- Joan Salvat, Jordi Molet, Pol Pàmies, Joan Marsal i Adrià Català.

Gols
1-0 (3') Jepi Selva; 1-1 (10') Jordi Adroher; 1-2 (18') Joan Salvat; 2-2 (24') Eloi Albesa; 2-3 (35') Joan Salvat; 2-4 (42') Raül Marín,de falta directa, i 3-4 (47') Eloi Albesa, de falta directa.

Àrbitres: Sandoval i López.

Després de la final de la Copa del Rei del diumenge passat, el Moritz CE Vendrell i el Reus Deportiu es tornaven a enfrotar ahir en partit d'OK Lliga. Abans d'iniciar-se el partit, els dos equips es van homanetjar fent-se passadissos d'honor, primer el va fer el Vendrell al Reus com a subcampió i, tot seguit, els reusencs van fer el passadís al campió de la Copa del Rei el qual va anar encapçalat per una nena de la base de l'hoquei del CE Vendrell. I abans de presentar les alineacions, el Moritz CE Vendrell es va fer la foto oficial amb la Copa en un pavelló ple d'aficionats que volien celebrar aquest fet històric.

El Reus va fer el passadís d'honor al Vendrell com a campió de Copa
Pel que fa al partit, es va viure un gran espectacle esportiu amb un joc ràpid i directe per part dels dos equips. Primer es va avançar el Vendrell amb un gol de Jepi Selva, però el Reus va respondre de seguida i es va avançar en el marcador amb gols d'Adroher i Salvat. Però al descans es va arribar amb un empat de 2 a 2 gràcies a un gol d'Albesa. A la segona part el Reus va aconseguir una renda de dos gols, un avantatge que va retallar Eloi Albesa de falta directa a tres minuts per al final. En els darrers minuts, el Vendrell hagués pogut aconseguir almenys un empat, però aquesta vegada el Reus va poder mantenir el resultat de 3 a 4 favorable fins al final.

Un instant del partit
Tot i la derrota, l'afició vendrellenca va agrair a l'equip l'esforç i el bon joc després d'una setmana atípica i plena d'emocions. I el Moritz CE Vendrell va fer una volta per tota la pista per oferir de nou la Copa del Rei als seus aficionats.

Ara ja toca centrar-se en el partit de tornada dels quarts de final de la CERS contra el Forte Dei Marmi que es disputarà el proper dissabte 16 de març, a les 20 h, al pavelló del CE Vendrell. El resultat de l'anada va ser un ajustat 5 a 6. Si el Vendrell supera aquesta eliminatòria continuarà fent història amb una classificació a la final a quatre de la CERS. Per tant, es fa una crida a l'afició perquè el proper dissabte torni a omplir el pavelló per animar l'equip. El preu de les entrades serà de 5 euros (amb la targeta de col·laborador/a també s'hauran de pagar els 5 euros). I aquest mateix dia s'habilitarà un espai dins del pavelló perquè tothom que vulgui es pugui fer una foto amb la Copa del Rei d'hoquei sobre patins 2013 guanyada el passat diumenge.