21 d’abr. 2013

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2012-13 (JORN. 18): VILAFRANCA 4 - MANLLEU 2

Font: Premsa CP Vilafranca

Victòria de moral davant el Manlleu per 4 a 2

Aquest passat divendres, el Patí Vilafranca va aconseguir una bona victòria davant el CP Manlleu. Ningú va fallar, ni jugadors ni afició, ja que el pavelló estava ple de gom a gom, i a més un grup d’animació que mica en mica animava als aficionats i jugadors amb els seus crits d’ànim.

El Vilafranca va sortir per feina, i quan tant sols s’havien jugat vins segons de partit, un xut ras del capità Xavi Caldú es va escolar a la porteria del porter osonenc i va suposar l’1 a 0. El Vilafranca tenia el control del partit i poc a poc anava buscant el segon gol, ja fos de xut o de contraatac, però aquest no volia arribar. Quan més ho estava intentant el Patí, una jugada dins de l’àrea del Manlleu la va aprofitar Santi Teixidó per posar l’empat a 1 en el minut 6 de partit. L’empat va durar força estona en l’electrònic, amb ocasions per ambdós conjunts, però amb el control del joc per part dels vilafranquins. A manca de 7 minuts, els àrbitres van treure una targeta blava al jugador manlleuenc Roger Pujol, i la conseqüent falta directa la va llençar el capità Xavi Caldú, que va enviar el primer llançament al travesser, però ell va recuperar el rebot i va establir el 2 a 1 en el marcador. El Vilafranca volia ampliar el resultat, però no va poder i amb el 2 a 1 es va arribar al descans.

A la represa, els vilafranquins van voler anar per feina i no haver de patir, amb un joc seriós i ben posicionat damunt de la pista, amb bones jugades triangulades i amb molta concentració, així el Manlleu poc a poc es va anar desdibuixant i va rebre el 3r gol local, obra de Xavi Caldú des de dins l’àrea visitant. El Patí, esperonat per una afició que no parava d’animar, es va créixer i va fer el quart gol de la nit quan quedaven 6 minuts per acabar, obra de Jordi Esteva, un dels millors homes del Patí del partit, a passada de Joan Muntané. Quan quedaven 3 minuts els àrbitres van ensenyar una dubtosa targeta blava a Sito Expósito, el Manlleu, mitjançant Santi Teixidó va aprofitar el llançament per col·locar el 4 a 2 en el marcador, resultat que ja no es mouria.

Ara al Vilafranca li queden 4 partits per acabar al a temporada, a Oviedo contra el Roller la propera jornada, a Mataró el dia 5 de maig, a casa amb el Raspeig el 19 de maig i a Grado (Astúries) en l’últim partit de lliga el 25 de maig. En aquests darrers partits el Patí ha de fer un bon paper per tal de seguir en les posicions capdavanteres de la classificació.

CP VILAFRANCA: Bargalló, Vázquez, Esteva (1), Caldú (3) i Expósito -cinc inicial- Muntané i Moreno

CP MANLLEU: Franch, Callís, Teixidó (2), Pujol i Urbano -cinc inicial- Callís, Martí i Castellà