3 d’abr. 2013

CAMPUS HOQUEI MOLLERUSSA


PUBLIREPORTATGE


Un any més, el Club Hoquei Mollerussa organitza durant el parèntesis de les vacances estivals el seu 13è CAMPUS D’HOQUEI PATINS de l’1 al 13 de juliol en el qual hi participen uns 140  nois i noies vinguts d’arreu de Catalunya i d’Espanya sota la direcció de Lluís Rodero (jugador de l’OK lliga al Lleida-Llista) i Roger Bosch (ex jugador d’OK lliga i entrenador nacional).


Al llarg d’aquests anys la experiència, el compromís, el rendiment, la continuïtat i unes activitats que corresponen a una línia continuista i d’entrenament, són valors que ens han fet créixer amb participants i també amb amics, que han reconegut en el nostre CAMPUS un marc immillorable per completar la formació integral com a persones i esportistes.

Cada anys contem amb la participació de 150 nens/es de entre 6 i 17 anys distribuïts en dos torns, el primer torn es realitza del 1 al 6 de juliol i el segon torno del 8 al 13 del mateix mes. Com sempre hi ha la possibilitat d’entrada el dia anterior (diumenge) a partir de les 20 hores pagant un petit suplement.

Les activitats es realitzen mitjançant la supervisió d’entrenadors titulats i jugadors internacionals. Entre d’altres hi haurà: Marc Gual (Jugador del FC Barcelona i de la selecció Espanyola), Toni Perez  (jugador del LICEO de la Coruña i de la selecció espanyola), Andreu Tomàs (jugador del Quevert , França), Marc Ortells (Jugador del ALCOY), Xavi Costa (Jugador del Moritz Vendrell), Gerard Camps (porter del Moritz Vendrell y selecció espanyola), Albert Casanovas (jugador del Reus Deportiu), Antoni Seró (Jugador del Noia Freixenet), Jordi Camps (sel.leccionador de Cataluña), Francesc Monclús (entrenador del Igualada), etc.

Aquest any hi ha descomptes especials per a germans, parats i pels que col·laboreu amb el banc d’aliments de Lleida aportant una bossa de menjar (llaunes, sucre, oli, …)per als més necessitats.

Per a qualsevol informació personalitzada no dubteu en trucar-nos als telèfons 606 30 15 38 (Roger Bosch) i el 661 94 97 38 (Lluís Rodero) o veure el lloc web www.campushoqueimollerussa.com

Salut

Roger Bosch i Lluís Rodero
Directors Campus Hoquei Mollerussa