2 d’abr. 2013

CAMPUS RAMON BENITO 2013

PUBLIREPORTATGE



Bones a tots!

És un plaer dirigir-me a tots vosaltres per presentar-vos el VI CAMPUS OKTITANS RAMON BENITO BREDA 2013!!
Després de l’experiència obtinguda en molts anys en la Organització d’altres campus i després de l’èxit aconseguit els cinc darrers anys es torna a realitzar novament repetint a la Població de Breda.

OKTITANS va buscar una nova ubicació que aconseguís els mateixos objectius que obteníem les anteriors edicions i repeteix després d’aconseguir-ho; seguretat, lleure i grans instal·lacions esportives. Per això ens repetim la població de Breda per tal de realitzar el VI CAMPUS OKTITANS RAMON BENITO BREDA 2013, on l’esportista que participa no només aprèn hoquei d’alt nivell amb els monitors i els jugadors convidats sinó que es diverteix participant en multitud d’activitats de lleure i d’aventures; a més de gaudir del companyerisme esportiu tant amb els participants com amb els entrenadors.

Aquest any també farem dos excursions, una a un Parc D’aventures i una altra a un Parc Infantil de Platja.  Aquest any amb una gran novetat la nit de l'úlitm dia!!!

També mencionar que tindrem l’exclusivitat del Pavelló Poliesportiu de Breda en tota la seva totalitat utilitzant tots els vestidors i la pista de joc en qualsevol moment i hora.

Un Campus que combina:
  • El perfeccionament de l’hoquei sobre patins on comparteixes cada minut amb Ramon Benito i el seu grup de treball, format per jugadors d’alt nivell de la lliga espanyola i amb convidats especials en el transcurs del campus.
  • Els esports d’aventura de muntanya (amb activitats com poden ser el segway, gimcanes, activitats amb grup, … en el gran entorn que ens dona la població de Breda a més de gimcanes pel centre històric i per carrers típics on va concórrer la sèrie Vent del Pla.
  • La platja gaudint del mar i d’activitats de platja a més del Parc de Platja amb inflables aquàtics, jocs d’aigua i festa de l’espuma (al terme municipal de Malgrat de Mar o Blanes; aquest mateix dia gaudirem d’un dels Parcs més amplis de tota la comarca amb moltíssimes activitats per a nens).
  • Excursió a un Parc d’Aventures on gaudirem de diferents circuits de tirolines adequades a les diferents edats, zones d'esbarjo i pícnic on farem diferents activitats, ...
  • Activitats de lleure: jocs de nit, jocs de Wii i Play, tallers, … en un entorn fantàstic.
Podeu trobar tota la informació en aquest ENLLAÇ.

Esperem gaudir junts d'aquesta 6ª edició!!!

Ramon Benito