1 d’abr. 2013

TORNEIG INTERNACIONAL 30 ANIVERSARI CP JONQUERENC

Font: Premsa CP Jonquerenc


Milers de persones passen pel pavelló de la Jonquera per celebrar el 30è aniversari del CP Jonquerenc

Els campions del Torneig Internacional 30è aniversari del Club Patí Jonquerenc han estat el CH Juneda (prebenjamí iniciació, prebenjamí i benjamí), el CPP Raspeig (aleví), el RH Gleizé (infantil) i el CP Roda (femení)

Milers de persones han passat, des de dimecres i fins diumenge al migdia, pel pavelló municipal de la Jonquera, on sha celebrat el Torneig Internacional 30è Aniversari del Club Patí Jonquerenc dhoquei patins. La competició sha allargat cinc dies, i ha acollit jugadors darreu dEuropa, que han compartit experiències a dins i a fora de la pista.

En làmbit esportiu, la majoria de les categories han estat força ajustades. En prebenjamí iniciació, prebenjamí i benjamí els campions han estat els jugadors del CH Juneda, que a les finals van derrotar el Club Hoquei Figueres (9-2) i el CP Jonquerenc (1-7 i 3-4) respectivament. Cal dir que en la categoria benjamí la final es va decidir a les faltes directes, ja que després dun ajustadíssim encontre el resultat al final del temps reglamentari va ser de 3-3.

En categoria aleví, el millor equip del torneig ha estat el CPP Rapeig, que després de guanyar còmodament tots els partits de la fase regular, a la final també es va imposar al CP Jonquerenc (7-3).

En infantils, la final també va ser dallò més emocionant, i el títol es va acabar decidint a les faltes directes. Finalment, els francesos del RH Gleizé es van mostrar més encertats i es van endur la medalla dor.

I pel que fa a les noies, també van arribar a la final les jonquerenques, que van guanyar dos dels tres partits de la fase regular, i el CP Roda, que els va guanyar tots. La final també va ser molt igualada, però es va acabar decantant per lequip dOsona (7-5).

Des de lorganització, la valoració del torneig és molt positiva.

Foto de família de tots els participants