5 d’abr. 2013

EUROPA AL VENDRELL

Font: Premsa CE Vendrell

COMUNICAT DE PREMSA CE VENDRELL


El dimecres 3 d'abril, a la tarda, s'ha rebut la comunicació oficial del Comité CERH que informava sobre la designació del CE Vendrell com a seu de la final a quatre de la Copa CERS, que està previst de celebrar l'11 i 12 de maig i en la qual hi participaran l'equip amfitrió, el CP Vilanova, el CP Vic i el Hockey Bassano (Itàlia).

La Secció d'Hoquei del CE Vendrell rep amb gran il·lusió aquesta designació en una temporada en què el Moritz CE Vendrell està fent història, amb la recent consecució de la Copa del Rei, i que, a més, coincideix amb la commemoració del Centenari del Club.

El Vendrell, ubicada en una cruïlla de camins, històricament sempre ha estat una vila d'acollida. Ara, durant un cap de setmana, la capital del Baix Penedès obrirà els seus braços per acollir els clubs que participaran en la propera edició de la final a quatre de la Copa CERS i les seves respectives aficions. Serà un cap de setmana intens, ple d'emocions i en què es podrà gaudir d'un gran espectacle esportiu. Des de l'organització es treballarà intensament perquè aquest esdeveniment es desenvolupi amb normalitat i que tothom s'hi trobi a gust. En propers comunicats s'informarà sobre els horaris dels partits i sobre els preus de les entrades.

El president de la Secció d'Hoquei, Vïctor Romagosa, agraeeix la decisió del Comité CERH per designar el CE Vendrell com a seu de la final a quatre de la Copa CERS. També fa un agraïment a les institucions que han donat suport a la candidatura, que han estat el mateix Club, l'Ajuntament del Vendrell, la Diputació de Tarragona i l'Associació Tarragona 2017. I, especialment, dóna les gràcies al CP Vic pel fet de comprendre les motivacions de la candidatura del CE Vendrell, sobretot pel fet de celebrar el Centenari, i no presentar-se al procés de selecció per acollir la final a quatre de la CERS d'aquesta temporada.

Per tant, si durant la participació en competició europea sempre parlem del Vendrell a Europa, ara ja podem dir que al mes de maig Europa estarà al Vendrell. Gràcies per les felicitacions i els suports rebuts i esperem viure plegats un gran cap de setmana d'hoquei.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Es increible ese pabellon no tiene capacidad suficiente para albergar esta competicion,donde se meteran las aficiones rivales,es una verguenza ke se eliga esa sede