4 d’abr. 2013

Jordi Garcia renova com a tècnic del CP Vilafranca

Font: Premsa CP Vilafranca

Aquest dimarts a la tarda va tenir lloc a la sala principal del Casino Unió Comercial de Vilafranca la roda de premsa de renovació de Jordi Garcia com a tècnic del CP Vilafranca per a les dues properes temporades. Garcia va tenir unes paraules d’agraïment al club, als seus col·laboradors i cap als seus jugadors. A més, també va dir que   "ja fou un honor que el Vilafranca confiés en mi quan encara no havia estat mai entrenador. La nova proposta demostra que confien en mi. El tema econòmic no ha estat important, tinc l'equip que vull i estic molt satisfet de renovar per un club amb gran capacitat de creixement."

El tècnic afirmava que  "estic orgullós de la feina que s'està fent", alhora que assegurava que  "d'aquí uns anys el Vilafranca serà un dels gran clubs de l'OK Lliga, perquè hi ha molta gent amb moltes ganes de treballar". Amb aquesta renovació, també es lliga la continuïtat de tot el cos tècnic. Així al costat de Jordi Garcia continuaran Fidel Noguera (2n entrenador), Josu Imanol (preparador físic), Ton Roig i Jordi Mascaró (delegats), Jaume Mitjans (mecànic) i Adrià Solís (fisioterapeuta).

De cara a la recta final de temporada, en què el Vilafranca es juga l'accés a l'OK Lliga, Garcia va declarar que   "l'equip està amb ganes de competir, no hi ha cap més aturada al calendari i això és bo per encarar les darreres 7 jornades. Els jugadors saben què han de fer i què s'hi juguen, estem amb optimisme per encarar el tram final".

Un moment de l'acte de renovació de Jordi Garcia pel CP Vilafranca