2 de maig 2013

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2012-13 (JORN. 19): OVIEDO 3 - VILAFRANCA 4

Font: Premsa CP Vilafranca

TRES PUNTS PER SEGUIR LA LLUITA

El Caixa Penedès CP Vilafranca es desplaçava fins a Oviedo amb tota la il·lusió de treure un bon resultat davant el FM Oviedo que esta lluitant a la part baixa de la classificació per no baixar de categoria.

Molt bé van començar les coses pels homes de Garcia i Noguera, ja que en la primera jugada d’atac de l’equip vilafranquí, Joan Vàzquez, amb un toc de qualitat, aprofitava una assistència de Xavi Caldú per fer el 0-1 en el primer minut de joc. I de seguida, el Patí ampliava el resultat amb un altre gol de Vàzquez, que era el 0-2. Amb aquest resultat en contra, l’equip local va reaccionar i va començar a jugar amb més ritme de bola. Van tenir bones ocasions de gol, destacant un bon xut de Isla i les jugades dins l’àrea de Pérez, però la defensa vilafranquina i la bona feina de Bargalló ho van impedir. En el minut 14, una molt bona contra portada per Sebas Moreno va significar que el jugador del Patí es presentes sol dins l’àrea asturiana i desprès de driblar el porter fes el 0-3. Tres minuts desprès, una magnifica jugada de Joan Muntané, que va marxar per velocitat del seu defensor, marcava de xut creuat el 0-4. En el minut 18 els arbitres van assenyalar penal favorable als asturians. L’encarregat de fer el llançament va ser Garcia, que per baix feia el 1-4. Amb aquest resultat favorable al Patí Vilafranca s’arribava al descans.

A la represa, els vilafranquins van tenir les primeres ocasions per sentenciar el partit amb una bola al pal de Vàzquez, i una altre gran ocasió de Esteva, que feia lluir el porter local. Però en un contraatac molt ben portat per Coto, el FM Oviedo reduïa distancies fent el 2-4. Amb aquest resultat l’equip asturià es va bolcar a pressionar tota la pista, i això va fer que en el minut 14 Pérez va aprofitar una assistència dins l’àrea per desviar la bola i fer el 3-4. Faltaven 11 minuts de joc i Jordi Garcia va demanar temps mort per mirar d’asserenar el joc vilafranquí. En aquests minuts finals els locals ho intentaven amb més cor que cap, però un bon treball defensiu ajudat per un gran Bargalló impedien el gol de l’empat. I quan mancaven 2:09 per l’acabament del partit, els arbitres, molt permissius durant tot el partit, van ensenyar targeta blava a Sebas Moreno, amb el temps aturat. L’equip vilafranquí va jugar la inferioritat amb molta intensitat i va tenir la l’última oportunitat del partit a l’estic de Sito Exposito, però el porter local li va aturar el xut.

Tres punts molt importants que fan que l’equip entrenat pel tàndem Garcia-Noguera segueixi amb moltes opcions d’aconseguir l’ascens, el proper partit serà dissabte 4 de maig a partir de les 20:30 a la pista del CH Mataró, podreu seguir el partit en directe per radio Vilafranca i per la compte de twiiter del CP Vilafranca.

FM Oviedo: Nuevo, Coto(1), Garcia(1), Gómez i González –cinc inicial- Pérez(1), Arrieta, Garcia i Isla

CP Vilafranca: Bargalló, Esteva, Expósito, Caldú i Vàzquez(2) –cinc inicial- Borràs, Muntané(1) i Moreno(1)