9 de maig 2013

L’ESCOLA DEL CH LLORET PARTICIPA A LA TROBADA D'ESCOLES DE L’HC FARNERS 2013


SÓN MOLT GRANS!!!

Pocs dies desprès de la primera trobada de la temporada, a Cassà de la Selva, l’equip de la escola del CH Lloret va tornar a la càrrega i va prendre part a la Trobada d'Escoles de l’HC Farners que es va celebrar el passat diumenge 5 de maig al pavelló municipal “La Nòria” de Santa Coloma de Farners (La Selva), organitzada per l’HC Farners. A més del Lloret, el cartell de la trobada el van completar 11 equips més, pertanyents a 7 clubs més de les comarques gironines, que van aplegar a prop d’un centenar de nenes i nenes de categoria d'escola.

Els integrants de l'equip (menys en Pau que va tenir que marxar) posen orgullosos amb els premis aconseguits
La representació del CH Lloret va estar formada pels dos entrenadors, Oriol i Roger Perarnau, l’auxiliar David Gou i 9 jugadors: Jordina, Lucas, Martí, Mireia, Nazer, Noah, Pau, Pol i Suleimane. L'equip lloretenc va jugar tres partits, de 15 minuts a temps seguit: contra el CP Breda, CHP Blanes i HC Farners B, el resultat del quals no va transcendir, ja que la trobada no era de caràcter competitiu. Per la participació a l'esdeveniment, l'equip va rebre un trofeu i cada jugador va ser obsequiat amb una medalla commemorativa, que els menuts van afegir a la seva col·lecció particular.

Bona oportunitat d'en Martí en el primer partit, contra el Breda
El mini-derbi contra el Blanes va estar molt disputat
En Pol condueix una jugada d'atac en el partit contra el Farners B
L’excel·lent climatologia que va acompanyar durant tota la jornada, el bon ambient i la magnífica actuació de tots els integrants de l’equip van fer que la experiència fos valorada com a molt positiva per part de tots els integrants de la expedició lloretenca que es van desplaçar fins a la capital selvatana per acompanyar als joves jugadors, en especial les mares, que en el seu dia, van rebre com a regal el poder gaudir de les evolucions dels seus fills sobre la pista.

Ambient molt distés durant les estones de descans
Ara, pel proper diumenge 19 de maig, si es poden reunir prous efectius, la escola del CH Lloret té previst desplaçar-se a una nova trobada, en aquest cas a Banyoles (Pla de l’Estany), en el que serà una cita amb un to especial, ja que la escola d’hoquei de Banyoles, que ha començat a funcionar aquesta temporada, té una vinculació força directa amb el CH Lloret, ja que un dels seus principals impulsors és l’exjugador lloretenc Marc Tibau. Aquesta trobada també servirà com a darrer preparatiu del plat fort de la temporada, la Festa-Torneig Joan Petit, que es celebrarà el proper dia 25 a Sant Just d’Esvern, en la que la escola del CH Lloret prendrà part.

A en Soleimane li va tocar fer de porter en el primer partit.
Les "3 floretes", Mireia, Jordina i Noah
En Pau, ajudat per l'Oriol, va fer de porter en el segon partit
En Pau, de porter... dons, el dit: "de tal palo, tal astilla..."
Donat-se ànims abans del partit contra el Blanes
Quan en un equip hi ha un gran ambient no calen les paraules, amb una mirada hi ha prou.
Les tanques no eren "tamany escola", però no van ser cap impediment per seguir les evolucions dels companys
En Lucas va ser una de novetats d'aquesta trobada
El cos tècnic
En Pau va tenir un partit "plàcid" contra el Blanes
Costa acceptar la suplència...
En Nazer va fer de porter en el darrer partit
La Mireia va canviar d'estic en funció de les característiques del rival... bé, es per dir algo...
Tothom va voler fer-se una foto amb la copa
I per fi li van deixar a en Pol!!!
Podeu trobar una àmplia galeria d’imatges de la trobada en els següents enllaços: