9 de maig 2013

TOT A PUNT PER LA FINAL 4 DE LA COPA CERS 2013

Font: Premsa CE Vendrell
Final Four de la Copa Cers – El Vendrell 2013

Els propers dies 10, 11 i 12 de maig, al Pavelló del CE Vendrell, tindrà lloc la Final Four de la Copa Cers, amb els següents partits:

Semifinal 1
Divendres 10 de maig (21 h): CP Vilanova – CP Vic
Semifinal 2
Dissabte 11 de maig (18 h): Hockey Bassano – Moritz CE Vendrell 
FINAL
Diumenge 12 de maig (12 h)

El Club d’Esports Vendrell, en l’any del Centenari de la seva fundació, acull la Final Four de la Copa CERS 2013. Coincideix en un moment en què la seva Secció d’Hoquei també està vivint una temporada històrica amb un primer equip consolidat a la màxima categoria estatal, l’OK Lliga, i que recentment ha aconseguit guanyar la seva primera Copa del Rei. Tot això fa que al nostre poble es respiri hoquei per tot arreu i, per reflectir aquest esperit, al cartell s’ha representat l’àngel de Tobies, un dels principals símbols de la nostra vila, practicant aquest esport.

Així, el Vendrell rep amb molta il·lusió els clubs que s’han classificat per disputar aquesta Final Four de la Copa CERS i les seves respectives aficions. Seran uns dies intensos, plens d’emocions i en què es podrà gaudir d’un gran espectacle esportiu. Des de l’organització es treballarà intensament perquè aquest esdeveniment es desenvolupi amb normalitat i que tothom s’hi trobi de gust.

Roda de premsa referent a la cel·lebració de la Copa CERS oferta a l'ajuntament de El Vendrell el passat dilluns 6 de maig.

ACTIVITATS PARAL·LELES

Dijous 9 de maig, a les 20 h, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, tindrà lloc la presentació d’un DVD especial dels campions de la Copa del Rei d’hoquei sobre patins 2013.

Dissabte 11 i diumenge 12 de maig, al passeig del CE Vendrell s’hi ubicarà un Village amb carpes de marques esportives relacionades amb l’hoquei, del CE Vendrell i de promoció turística i de productes de la zona.

Preus de les entrades
-Semifinals: 15 euros (entrada júnior 14-18 anys: 5 euros)
-Final: 15 euros (entrada júnior 14-18 anys: 10 euros)


Informació sobre el Village de la Final Four de la Copa Cers

Durant els dies de la Final Four de la copa Cers,al passeig del CE Vendrell s’hi ubicarà un Village amb carpes de marques promocionals i altres relacionades amb l’hoquei que realitzaran activitats i presentacions exclusives com Reno (amb el seu distribuïdor Esports PICNIC), que presentarà l’estic d’edició limitada de la Copa del Rei, a més d’oferir descomptes especials en material.

D’altra banda, també hi seran presents les dues copes obtingudes per la Secció d’Hoquei del CE Vendrell a la carpa del Club: la Copa del Príncep i la Copa del Rei.

Es desenvoluparan altres activitats com tallers infantils el dissabte tarda a partir de les 16 h.

També hi haurà una zona fooding amb servei de begudes, cava i vi, juntament amb una carpa de promoció turística dels nostres productes i comarca.

El Village restarà obert des de les 16 h del dissabte fins a les 22 h, i el diumenge des de les 10 h del matí fins a les 14 h.
Cartell oficial de la Final 4 de la Copa CERS 2013