24 de maig 2013

L'ESCOLA DEL CH LLORET PARTICIPA A LA TROBADA DE BANYOLES


NO HI HA QUI ELS PARI!!!

Han passat uns quants mesos d’entrenaments que s’han fet llargs i interminables abans de que els joves jugadors de la escola del CH Lloret poguessin passar a l’acció i comencessin a disputar els seus primers partits “seriosos”. Però un cop han arribat aquests, sembla que la cosa no s’atura, i en qüestió de poques setmanes ja han participat en varies trobades d’escoletes. Desprès d’haver estat a Cassà de la Selva i Sta. Coloma de Farners, els lloretencs continuen immersos en el seu World Tour que els ha portat aquest diumenge 19 de maig fins al Pla de l’Estany, on han pres part de la 1ª Trobada d’escoles d’hoquei patins organitzada pels “germans” de l’Hoquei Banyoles –recordem que H Banyoles ha estat fundat i presidit per l’exjugador lloretenc Marc Tibau-.

Aquests són els herois que van defensar els colors del Lloret a Banyoles
La representació del CH Lloret va estar formada pels dos entrenadors, Oriol i Roger Perarnau, l’auxiliar David Gou i el que podríem dir “equip de gala”: Jordina, Martí, Mireia, Nazer, Noah, Pau, Pol i Suleimane. L'equip lloretenc va jugar tres partits, de 15 minuts a temps seguit: contra el CH Figueres, FD Cassanenc i H Banyoles A, el resultat del quals no va transcendir, ja que la trobada no era de caràcter competitiu. Per la participació a l'esdeveniment cada jugador va ser obsequiat amb una medalla commemorativa, que els menuts van afegir a la seva col·lecció particular, a part d’una bossa amb altres regals com dolços i llaminadures que van fer les delícies dels nens més que el més gran dels trofeus.



Figueres - Lloret
Cassanenc - Lloret
 Banyoles A - Lloret
El fet de que el torneig es disputés a partir de les 4 de la tarda resultava idoni per a que l’expedició lloretenca pogués gaudir durant la resta del dia dels atractius de la població de Banyoles i, com no, del seu estany, però una climatologia molt adversa no va fer possible que els nens tinguessin una experiència molt més profitosa més enllà de la vessant esportiva. Però deixem de banda aquest petit detall, ja que això no significa que la sortida no hagi estat de gust, sinó tot el contrari, els nens van passar-s’ho d’allò més bé amb els partits i jugant en les estones de lleure, i els acompanyants van fer-ho també al comprovar les seves evolucions sobre la pista.

La Noah va ser la valenta que es va possar de portera en el primer partit... i va mantenir la porteria a 0!!!
Un instant de distensió durant el descans
Amb aquestes seguidores a la grada qualsevol rival no s'intimida
Tant petits i ja tenen una bona col·lecció de premis!!!
En Soleimane ens va oferir una nova mostra del seu peculiar estil com a porter
"No vull jugar més perqué em fa mal el cul", la Mieria ens va deixar una de les frases del dia.
Els bons hàbits es tenen que instaurar des de petits. Al final del partit, el rival mereix tot el nostre respecte
Podeu  veure un recull d’imatges de la trobada en els següents enllaços:



Aquest proper dissabte 25, l’equip de l’escola del CH Lloret té el plat fort de la temporada, amb la seva participació a la Festa-Torneig Joan Petit 2013 que es celebra a Sant Just Desvern, on durant tot un dia que es preveu inoblidable, els joves jugadors lloretencs conviuran amb més de 250 nens i nenes de 3 a 6 anys de 28 equips vinguts d’arreu, i on a part d’un torneig d’hoquei, també gaudiran d’un munt d’activitats pensades per a ells, tot en un clima de solidaritat en favor de la lluita contra el càncer infantil.