OK LLIGA 2012-13 (JORN. 25): VENDRELL 3 - BARÇA 4

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina, Xavi Costa, Jepi Selva, Eloi Albesa, Xavi Barroso –cinc inicial-  Jordi Aragonés, Lluís Ferrer, Àngel Rodríguez i Gerard Camps.

FC BARCELONA: Aitor Egurrola, Marc Gual, Mia Ordeig, Sergi Panadero, Marc Torra –cinc inicial- Pablo Álvarez, Sergio Fernández.

Gols
0-1 (9') Sergi Panadero; 0-2 (18') Pablo Álvarez, de falta directa; 0-3 (29') Marc Torra; 1-3 (39') Xavi Costa, de penal; 1-4 (45') Pablo Álvarez; 2-4 (45') Xavi Costa, i 3-4 (47') Jepi Selva.

Targetes:
targeta blava a Xavi Costa (18').

Àrbitres: García i Fernández.

Abans de començar el partit, l'Infantil A del CE Vendrell va presentar la copa com a tercer classificat del Campionat de Catalunya a l'afició.

El partit es va iniciar amb un gran ritme per part dels dos equips amb clares ocasions de gol a les dues porteries. Al minut 9, Sergi Panadero va inaugurar el marcador a favor del Barça. Al minut 18, els àrbitres van ensenyar una targeta blava a Xavi Costa per protestar un decisió arbitral. Pablo Álvarez va marcar el 0 a 2 amb la falta directa consegüent. A partir d'aquest moment, l'ambient es va escalfar tant a la pista com a la grada. Al minut 22, els àrbitres van pitar penal a favor del Vendrell, però Egurrola va aturar el xut de Jepi Selva. Tot seguit, el Vendrell va sumar la desena falta. Roger Molina va neutralitzar la falta directa executada per Marc Torra. Al minut 23, els àrbitres van xiular un altre penal a favor del Vendrell. En aquesta ocasió, Xavi Barroso tampoc va superar a Egurrola. La segona part va començar amb els ànims més calmats. Els dos equips van sortir a fer jugades llargues i control. Al minut 29, Marc Torra va trobar forat per marcar el 0 a 3. El Vendrell no es va donar per vençut i va continuar buscant el gol per retallar distància en el marcador. Al minut 39, els àrbitres van xiular un penal a favor del Vendrell. Xavi Costa no va fallar i va marcar el 3 a 1. Aquest gol va animar el ritme del joc i les ganes d'animar de l'afició vendrellenca per ajudar l'equip a remuntar el partit. Al minut 35, Pablo Álvarez va fer l'1 a 4, però tot seguit Xavi Costa va fer el 2 a 4. Al minut 46 el Vendrell va fer la quinzena falta. Roger Molina va aturar la falta directa executada per Pablo Álvarez. Al minut 47 Jepi Selva va fer el 3 a 4. El partit es va posar molt emocionant. El Vendrell va anar a buscar el gol de l'empat. Però a falta de 8 segons per al final el Vendrell va fer la vintena falta i amb l'excució de la falta directa ja es va el temps i el partit va finalitzar amb el resultat de 3 a 4.

El proper diumenge 5 de maig, a les 12.30 h, el Moritz CE Vendrell jugarà a la pista de l'Igualada.