OK LLIGA 2012-13 (JORN. 27): VENDRELL 4 - LLEIDA 5

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina, Eloi Albesa, Xavi Barroso, Xavi Costa i Jepi Selva –cinc inicial- Gerard Camps, Óscar Ruiz, Àngel Rodríguez, Jordi Aragonès i Lluís Ferrer.

ICG SOFTWARE LLEIDA: Lluís Tomàs, Carles Trilla, Marc Soler, Manu Necchi i Lluís Rodero –cinc inicial- Carlos Estrada, Dani López, Joan Cañellas, Sergi Inglés i Jaume Bartés.

Gols
1-0 Jepi Selva (11’), 1-1 Manu Necchi (12’), 1-2 Manu Necchi (18’), 1-3 Lluís Rodero (21’), 2-3 Lluís Ferrer (30’), 2-4 Dani López (32’), 3-4 Xavi Costa (34’), 3-5 Marc Soler (46’), 4-5 Jepi Selva (49’).

Targetes:
targeta blava a Xavi Costa (38') i a Jepi Selva.

Àrbitres: Galán i Buixeda.

Abans de començar el partit, el Lleida va fer un passadís d'honor al Moritz CE Vendrell com a recent campió de la Copa CERS i l'equip va oferir de nou el trofeu a l'afició i es va fer la foto oficial dels campions.

En els primers compassos del partit, els dos equips van sortir a veure-les venir i amb prou feines es van veure ocasions de gol, però en canvi el marcador de faltes s’anava omplint de mica en mica. Tot i que el Vendrell va aconseguir avançar-se gràcies a un bon xut creuat de Jepi Selva, els lleidatans van reaccionar ràpidament amb una gran acció individual de Manu Necchi. El mateix Necchi a capgirar el partit al minut 18 gràcies a un gol pràcticament calcat a l’anterior i poc després Lluís Rodero va tornar a definir davant Roger Molina de la mateixa manera. En aquest moment, i arran d'unes molèsties que arrossegava el porter reusenc des de la final de la CERS, Guillem Cabestany va decidir no arriscar més i abans del descans Molina va deixar el seu lloc a Gerard Camps. El jove porter va fer una bona actuació.

A la segona part, un cop superada la inferioritat, un golàs de Lluís Ferrer va tornar a situar els vendrellencs en el partit. Però com en el gol anterior el Lleida va contestar a continuació i Dani López va tornar a augmentar la distància en dos gols. Posteriorment, una targeta blava a Jepi Selva va donar l’opció als visitants de sentenciar el partit, però Necchi no va poder superar Gerard Camps. Encara en inferioritat, una gran acció de Xavi Costa venint des de darrere de la porteria va fer pujar al marcador el 3-4, quedant per davant encara més d’un quart d’hora per la remuntada. Tot i així, els minuts anaven passant i el marcador no es movia, fins que va arribar el moment clau del partit. A poc més de quatre minuts pel final, els homes d’Albert Folguera van cometre la desena falta, però Eloi Albesa va topar amb una bona aturada de Lluís Tomàs. Un minut després, en una gran jugada de tiralínies del conjunt de la Terra Ferma va acabar amb el gol de Marsu que sentenciava el partit. Poc després, els vendrellencs van cometre la quinzena falta, però Gerard Camps va neutralitzar l'execució de la falta directa de Rodero. Finalment, Jepi Selva va aprofitat sobre la botzina una gran passada d’Eloi Albesa per fer el 4 a 5 definitiu.

Quan només falten dues jornades per finlaitzar l'OK Lliga 2012-2013, el Moritz CE Vendrell es manté tercer a la classificació, a dos punts per sobre del Reus Deportiu. El proper dissabte 25 de maig, a les 19 h, el Moritz CE Vendrell jugarà a la pista del Sant Feliu. I el diumenge 9 de juny, a les 12.30 h, jugarà el darrer partit de la lliga rebent la visita de l'Alcoi.