22 de maig 2013

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2012-13 (JORN. 21): VILAFRANCA 6 - RASPEIG 4

Font: Premsa CP Vilafranca

A 1 punt de l’objectiu

Aquest diumenge el Caixa Penedès Club Patí Vilafranca ha aconseguit una gran victòria davant el CPP Raspeig per 6 a 4, i és que amb aquesta victòria combinat amb la derrota de l’Alcobendas a Cerceda, el Patí és un punt de l’ascens a l’OK Lliga, o el que és el mateix, que si dissabte que ve, 25 de maig a les 20h, en la última jornada de lliga, el Vilafranca guanya o empata a casa de l’Areces de Grado (Astúries) ascendirà de categoria i la propera temporada tornarà a jugar a la millor lliga del món d’hoquei patins.

El partit d’avui ha començat malament pels interessos del Patí, ja que en el minut 2 Vicente Martí ha fet l’1 a 0 pel Raspeig. Però poc ha durat l’alegria alacantina, ja que un minut i mig després Jordi Esteva ha fet el gol de l’empat dels penedesencs. A partir d’aquest moment el joc, que ha començat amb un amunt i avall, s’ha calmat, i amb bones jugades del Patí s’arribava a la porteria dels de Sant Vicent, però cap jugada fructificava pels interessos del Vilafranca. Com sempre passa en aquestes ocasions, quan més ho intentava el Patí, Moltó ha avançat de nou als visitants quan mancaven 12 minuts per al descans. El gol no intimidat al Patí, ja que un minut després el capità Xavi Caldú, ha fet l’empat. Poc després de l’empat, el àrbitres han assenyalat un penal favorable al Patí, que Joan Vázquez s’ha encarregat de transformar i ha avançat al Vilafranca 3 a 2. Però dos minuts després, de nou Moltó ha tornat a igualar el marcador a 3, resultat amb què s’arribaria al descans.

Joan Vazquez en el moment de fer el 3-2 de penal
A la tornada, el Vilafranca ha sortit a guanyar el partit però el Raspeig no ha posat les coses fàcils. Al minut 8, Sito Expósito ha fet el 4 a 3 d’un fort xut. Però l’alegria dels aficionats locals ha durat ben poc, ja que Arché, el màxim golejador del Raspeig, ha posat l’empat a 4 en el marcador quan encara mancaven 14 minuts. En aquest moment l’afició vilafranquina, que avui ha animat de valent, amb molt d’ambient a la graderia, a toc d’”Amparito Roca i Paquito Chocolatero” ha animat als jugadors de Jordi Garcia que s’han esperonat, i a manca de 3 minuts Joan Muntané ha posat el 5 a 4. Un minut després Joan Vázquez ha fet el 6 a 4 i el pavelló ha respirat tranquil. Amb la tercera posició guanyada avui només queda un punt per ser matemàticament nou equip d’OK Lliga. També cal dir que en el partit d’avui han entrat a la convocatòria 3 jugadors joves de la casa, a més de Joan Vázquez, també han entrat, Aleix Córdoba i Pipo Ventura.

Joan Muntané, autor del 5-4
Ara durant tota la setmana s’haurà de treballar de valent per tal d’aconseguir dissabte vinent l’anhelat punt que manca per aconseguir ser equip de la millor lliga del món d’hoquei patins.

CP VILAFRANCA: Fernández, Esteva, Expósito, Caldú i Vázquez –cinc inicial- Moreno, Muntané i Borràs.

CPP RASPEIG: Tarrazo, Aznar, Martí, Moltó i Arché –cinc inicial- Martín i Basañes

Els jugadors del Vilafranca van lliurar els premis als guanyadors del concurs de disseny de logos del Torneig de la Verema 2013