23 de juny 2013

CARLOS CORTIJO I XUS FERNÀNDEZ, LES PRIMERES NOVETATS DEL VENDRELL 2013-14

Font: Premsa CE Vendrell

S'ha fet oficial la incorporació de Carlos Cortijo a la plantilla del Moritz CE Vendrell per a la temporada 2013-2014, en què l'equip tornarà a jugar a l'OK Lliga per quarta temporada consecutiva, competirà a la Lliga Europea i disputarà les supercopes d'Espanya i d'Europa.

Nascut a Madrid, l'any 1983, Carlos Cortijo prové de l'Alcobendas on hi ha jugat les darreres quatre temporades a la Primera Divisió estatal. En la temporada 2012-2013 ha estat el màxim golejador d'aquesta categoria amb 37 gols. La seva posició és davanter.

Format a la base de l'Alcobendas, va jugar en el primer equip d'aquest club tres temporades a l'OK Lliga. Després va jugar mitja temporada al Portosantense (Portugal). L'altra mitja la va jugar al Vigo Stick a l'OK Lliga, temporada en què aquest equip va baixar de categoria. Va continuar en aquest equip una temporada a la Primera Divisió, aconseguint l'ascens, i una altra a l'OK Lliga. I abans de tornar a l'Alcobendas, va estar dues temporades a Lloret jugant a l'OK Lliga.


Presentació de Carlos Cortijo
S'ha fet oficial la incorporació del porter Xus Fernández a la plantilla del Moritz CE Vendrell per a la temporada 2013-2014.

Nascut a Sant Sadurné d'Anoia al 1988, Xus Fernàndez provè del CP Vilafranca on hi ha jugat les darrers dues temporades a la 1ª Divisió estatal, aconsseguint el recent ascens a la OK Lliga. Format a la base del Col·legi Sant Josep i del Noia, tambè ha estat dues temporades a l'Igualada a Ok lliga.



El president del CE Vendrell amb Xus Fernàndez
En propers comunicats s'anunciaran noves incorporacions i, més endavant, es farà una roda de premsa en què hi seran presents els nous jugadors que conformaran la plantilla del Moritz CE Vendrell per a la propera temporada.