23 de juny 2013

Gerard Pujol, Xavi Terns i Marcel Luzón, novetats del SHUM 2013-14

Font: Premsa SHUM


Després de consumar el descens de categoria, el SHUM Grupo Maestre ja ha començat a preparar l’equip de la temporada vinent i aquest 18 de juny ha presentat el nou entrenador Gerard Pujol. Per aquest tècnic osonenc, fitxar pel Maçanet és «una il·lusió perquè és un club històric, amb tot un poble al darrere. I a mi m’agrada que hi hagi aquesta essència de poble petit».

Nascut el 1979 i resident a Centelles, Pujol és un home vinculat tota la vida al Club Patí Vic, on va començar a entrenar quan només tenia 16 anys i no n’ha marxat fins aquest juny. Ha sigut entrenador del Vic al llarg de 18 temporades i les últimes vuit ha estat també el coordinador d’una de les millors bases del país. Actualment era l’entrenador del Primera Nacional Catalana i l’any passat va guanyar el Campionat de Catalunya i d’Espanya com a entrenador del juvenil. Va ser també la temporada anterior quan es va estrenar com a tècnic d’OK Lliga. Després que el SHUM Grupo Maestre guanyés el Vic en el partit de la primera volta, Carlos Figueroa va ser substituït per Pujol, qui va aconseguir capgirar la dinàmica negativa dels vigatans i va acabar classificant el conjunt per a la copa CERS. «Després de tants anys a Vic, fer un canvi és positiu. I si és en un lloc com Maçanet, millor», comenta el nou tècnic del SHUM.

Com a jugador, Pujol també és un home lligat al Patí Vic. La categoria més alta on va jugar va ser Primera Nacional Catalana i també va vestir la samarreta d’altres equips osonencs com Tona, Manlleu i Centelles.

El president del SHUM, Manel Maestre dona la benvinguda al nou tècnic, Gerard Pujol
Tot just dos dies després de la presentació de Pujol, ja es coneixen les dues primeres incorporacions per al primer equip del SHUM Grupo Maestre: el davanter Xevi Terns i el porter Marcel Luzón «Lino». 

Xevi Terns és un jugador format a la base del Vic «on vaig començar als tres anys». «Hi he jugat tota la vida però aquesta temporada no he tingut prou minuts, he anat jugant però no he tingut els suficients i ara, al SHUM, espero tenir el màxim de minuts possibles i explotar», explica el jove de 22 anys, que ha decidit fitxar pel Maçanet gràcies a «la confiança que m'ha donat Gerard Pujol». Terns va jugar el curs passat 26 partits -un com a titular- i va marcar quatre gols. El vigatà té experiència amb la selecció espanyola sub-17 i sub-20, on va coincidir amb el maçanetenc Ruben Fernández i també assenyala que del SHUM «sap que treballa bé la base i que té un bon júnior».

Per altra banda,  també s'ha presentat el nou porter del SHUM Grupo Maestre. És el cas de Marcel Luzón, qui assegura que el tècnic «ha decidit confiar amb mi i accepto el repte». Més conegut com a «Lino», aquest porter nascut el 1985 a Mollet del Vallès i format a la base del Tordera -va debutar a OK Lliga quan era júnior- sap perfectament què significa fitxar pel SHUM «perquè és un club que ha sigut rival en moltes ocasions». Luzón va jugar els darrers dos anys de júnior a Voltregà i després va anar a Mataró, on va assolir l'ascens a OK Lliga. La temporada següent va jugar al GEiEG, on també va ascendir però els gironins van vendre la plaça a l'Alcodiam. És precisament a terres alacantines on va començar la passada temporada, però al març va marxar per motius laborals.
 
"Linu" Luzón en la seva etapa al GEiEG, on va ser el porter menys golejat de 1ª Divisió la temporada 2011-12

Les baixes

Rubèn Fernandez,  Marc Navarro, Jordi Bartrés, Marc Roca i Willy Domínguez són baixa i no jugaran al SHUM la temporada vinent. El club vol agrair el treball d'aquests jugadors al llarg de la seva etapa a Maçanet i el fet d'haver lluitat per a la permanència fins al darrer moment.