1 de juny 2013

El president de la Generalitat rep el Moritz CE Vendrell

Font: Premsa CE Vendrell

El passat dijous 30 de maig, al vespre, el president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, va rebre al Palau el Moritz CE Vendrell com a campió aquesta temporada de la Copa del Rei i la Copa CERS, una fita històrica pel CE Vendrell en l’any del seu centenari.

L’acte va comptar amb els parlaments del secretari general de l’Esport, del president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, el president de la Secció d’Hoquei del Club d’Esports Vendrell, Víctor Romagosa, i del president de la Generalitat.

Un cop finalitzats els parlaments, l’entrenador, Guillem Cabestany, i el capità, Óscar Ruiz, van lliurar al president de la Generalitat un estic signat pels jugadors i un pòster de l’equip.

Per finalitzar l’acte, es van fer fotos de grup al Saló de Sant Jordi i al Pati dels Tarongers.

L’acte va ser compartit amb altres equips de patinatge artístic, per haver obtingut medalla al Campionat d'Europa, del clubs següents: Club Patinatge Artístic Sant Celoni, Patinatge Artístic Blanes, Reus Deportiu i Club Patinatge Artístic Olot. Els presidents i presidentes d’aquests clubs també van intervenir en el torn de parlaments.