4 de juny 2013

El XXI Torneig Andreu Santacana compta amb la participació de 34 equips

Font: Premsa CE Vendrell


El passat cap de setmana es va celebrar el XXI Torneig Andreu Santacana d'hoquei base, un gran esdeveniment esportiu, que enguany coincidia amb la commemoració del Centenari del Club d'Esports Vendrell (193-2013) i en què hi van participar 34 equips de la base d'hoquei del CE Vendrell i de clubs convidats, des de la categoria Minihoquei fins a la Infantil, a part de seleccions territorials de categoria Infantil.

Es va comptar amb la participació de les seleccions territorials de la categoria Infantil de Barcelona, Andorra, Lleida i Tarragona. Els equips convidats en altres categories van ser el Bell-lloc, el Sant Josep, el Sant Ramon, el Tordera, el Noia, el Vic, el Vilanova, el Monjos, el Calafell i el Vila-seca. Una de les novetats d'aquest any van ser els partits del diumenge al matí de les categories d'Escola i Iniciació amb uns triangulars amb equips convidats. Paral·lelament es van organitzar uns tallers que van tenir ben entretinguts els infants mentre no jugaven partits. D'aquesta manera, es va voler dedicar una matinal especial al futur de l'hoquei. El lliurament de trofeus i obsequis d'aquests triangulars va anar a càrrec de la presidenta del CE Vendrell, Cati Segura; del president de la Secció d'Hoquei, Víctor Romagosa; del regidor d'Esports, Sergi Teruel; de la vídua d'Andreu Santacana, Teresa Figuerola, i dels jugadors d'OK Lliga Jepi Selva, Xavi Costa, Roger Molina i Lluís Ferrer.

Una imatge d'un dels partits del torneig
El Torneig es va iniciar dissabte al matí amb una exhibició de Minifem entre el CE Vendrell i el CP Vilanova, va continuar durant tot el dissabte i tot el diumenge, i va finalitzar amb una exhibició de partits de Minihoquei abans de fer l'acte de lliurament de trofeus. Enguany el Torneig comptava amb una Comissió Organitzadora renovada, la qual va voler dedicar l'edició d'aquest any a les persones que des del seu inici han fet d'aquest Torneig, en memòria d'Andreu Santacana (president del CE Vendrell del 1986 al 1992), tot un esdeveniment esportiu per al municipi, i que són Josep Lluch, Hermini Caballero, Joan Figueras i Joan Solans, als quals se'ls va lliurar un record abans de fer l'entrega de trofeus als equips.

Els campions per categories van ser:

- CP Bell-lloc, en categoria Prebenjamí;

- CE Noia, en categoria Benjamí;

- CP Vic, en categoria Aleví,

- i la Selecció de Barcelona, en categoria Infantil.

Durant l'acte de lliurament de trofeus, que va anar a càrrec de l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; el primer tinent d'alcalde, Benet Jané; el regidor d'Esports, Sergi Teruel; la regidora de Promoció Econòmica, Àngels Turdiu; el regidor de Serveis Socials, Hermini Caballero; la presidenta del CE Vendrell, Cati Segura; el president de la Secció d'Hoquei, Víctor Romagosa; el vicepresident del CE Vendrell, Pere Pons; el president de la Territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Patinatge, Rafel Serrano, i la vídua i fills d'Andreu Santacana, Teresa Figuerola i Àngels i Jordi Santacana, hi va haver un moment emotiu quan Maria Prats va participar en el lliurament del trofeu al Prebenjamí B del CE Vendrell, el seu equip.

Una imatge de l'acte de lliurament de premis
Des de l'organització es valora positivament el desenvolupament del Torneig i s'agraeix la col·laboració d'empreses i comerços i, també, de les institucions per haver pogut tirar endavant un any més aquest Torneig. També es vol fer un agraïment especial als quatre àrbitres que han estat de forma voluntària durant tot el cap de setmana dirigint els diferents partits: Jordi Òdena, Josep León, Miguel León i Alberto López.

Els resultats dels partits es poden consultar al web www.hoqueivendrell.com

Foto de grup