13 de juny 2013

OK LLIGA 2012-13 (JORN. 29): SHUM 8 - VILANOVA 7

Font: Premsa SHUM

Fins al final!

El SHUM Grupo Maestre supera el Patí Vilanova per un ajustat 8 a 7 i manté les opcions de permanència

Marc Navarro, amb quatre dianes, ha liderat la victòria local

Crònica:

Tocarà patir fins al final. El SHUM Grupo Maestre ha fet els deures i ha guanyat aquest migdia al Club Patí Vilanova en un partit igualat i on hi ha hagut fins a 15 gols. El Blanes ha superat el Sant Feliu, que ja és de Nacional Espanyola, i el Calafell ha perdut contra el Vic, això fa que les opcions de permanència segueixin intactes i que tot s'hagi de decidir en l'última jornada a la pista del Voltregà.

Quan només s'havien disputat 36 segons de partit, Jordi Ferrer ha marcat el primer gol del Vilanova. Les coses pintaven malament per un SHUM Grupo Maestre que s'ho jugava tot, però l'equip entrenat per Tete Hugas s'ha refet, ha remuntat fins al 4-1 i ha anat tot el partit per davant. Això sí, la parròquia maçanetenca ha patit, i de valent.

Després de remuntar el gol inicial amb dues dianes de Marc Navarro, una altra de Roca i una en pròpia porteria de Jordi Ferrer, el SHUM ha controlat la resta del partit. Amb un posat amb els resultats de Blanes i Calafell, els de Tete Hugas volien adormir el partit, però el Vilanova ho ha posat molt difícil. Al descans s'ha arribat amb un ajustat 4 a 3. La igualtat entre els dos equips ha continuat a la segona part. Willy Domínguez, excel·lent els un contra un, i un encertat Marc Navarro, amb quatre gols, han impulsat els locals cap a una victòria que no s'ha sentenciat en cap moment. Carles Rodríguez, de penal i cinc minuts després de començar la segona part, ha posat l'empat a cinc al marcador. El Maçanet no es podia permetre aquest resultat i ha contestat amb un altre penal transformat per Marc Navarro, un gol de Jordi Galán desviant un xut llunyà i una falta directe que Jordi Bartrés ha finalitzar de forma espectacular.  El Vilanova, que hi posava moltes ganes, ha lluitat fins al final per sumar a la pista maçanetenca, però els punts s'han quedat a casa. Amb el permís de Calafell o Blanes, tocarà guanyar a la pista del Voltregà i assolir la permanència.

Fitxa.

SHUM Grupo Maestre: Willy Domínguez (p), Roger Presas, Jordi Bartrés, Marc Navarro i Jordi Galán (cinc inicial); Marc Roca, Ruben Fernández, Albert Soler i Moi Aguirre.

Club Patí Vilanova: Luis Gil (p), Jordi Ferrer, Carles Rodríguez, Esteve Pujals, Òscar Martínez (cinc inicial); Jordi Creus, Sergi Sabater, Marc Cuevas i Manel Garcia.

Gols (8-7):
0-1, m.1, Jordi Ferrer; 1-1, m.6, Marc Roca; 2-1, m.12, Marc Navarro; 3-1, m.12, Jordi Ferrer (pròpia porta); 4-1, m.18, Marc Navarro; 4-2, m.21, Manel Garcia; 4-3, m.23, Carles Rodríguez; 5-3, m.28, Marc Navarro; 5-4, m.29, Òscar Martínez; 5-5, m.29, Carles Rodríguez (penal); 6-5, m.31, Marc Navarro (penal); 7-5, m.33, Jordi Galán; 7-6, m.36, Estreve Pujals; 8-6, m.43, Jordi Bartrés (falta directa); 8-7, m.48, Jordi Ferrer (falta directa).

Àrbitres: López Expósito i Gómez Sánchez. 11 faltes pel SHUM i 13 pel Vilanova. Targeta blava als visitants Esteve Pujals i Jordi Creus.

Incidències:
Partit corresponent a la 29ena jornada d'OK Lliga.
Més de mig miler d'espectadors al Municipal de Maçanet de la Selva.
Al descans va haver un homenatge als equips base del SHUM que han anat a Campionat de Catalunya o que han assolit els seus objectius amb èxit.
També es va homenatjar a Jose Mari, que deixarà de ser el conserge del pavelló.