OK LLIGA 2012-13 (JORN. 29): VENDRELL 4 - ALCOY 2

El Vendrell es manté tercer a l'OK Lliga quan només falta una jornada per finalitzar una temporada històrica

Alineacions

ENRILE PAS ALCOY: Luis Aceituno, Carlos Pérez, César Candanedo, David Aguilar i Marc Figa –cinc inicial- Mauro Gandia, Juanjo López i Kilian Aguilar.

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina, Óscar Ruiz, Xavi Barroso, Jepi Selva i Xavi Costa –cinc inicial- Gerard Camps, Eloi Albesa, Àngel Rodríguez, Jordi Aragonès i Lluís Ferrer.

Gols0-1 Kilian Aguilar (20’), 1-1 Jepi Selva (28’), 2-1 Xavi Costa (29’), 3-1 Xavi Barroso (30’), 3-2 Juanjo López (39’), i 4-2 Eloi Albesa (40’).

Àrbitres:
Veiga i López.

El Moritz Vendrell va guanyar en el seu últim partit a casa de la temporada contra l’Enrile PAS Alcoi per 4-2 i, d’aquesta manera, els homes de Guillem Cabestany es troben a una victòria d’assolir la tercera posició de l’OK Lliga.

A la primera part els jugadors vendrellencs no van generar gaire perill, a excepció de dues pilotes al pal i alguna aturada de mèrit del porter visitant Luis Aceituno. Els visitants, tot i que encara van xutar menys a porteria, van marxar al descans per davant en el marcador gràcies a un gol de Kilian Aguilar.

A la segona part el Vendrell va sortir amb força i en només cinc minuts va capgirar el marcador gràcies als gols de Jepi Selva, Xavi Costa i Xavi Barroso de penal. Tal i com anava el partit semblava que el marcador acabaria amb el 3-1, però van arribar les faltes directes i tant Juanjo López, per part de l’Alcoi, com Eloi Albesa, pels locals, no van fallar i van establir el 4-2 definitiu.

Al final del partit es va fer un agraïment públic a l'equip per la gran temporada que ha fet, als jugadors que l'any que ve no continuaran jugant al Vendrell i, especialment, al capità Óscar Ruiz que a final de temporada es retirarà de l'hoquei. De mans del president de la Secció d'Hoquei, Víctor Romagosa, va rebre una placa honorífica en reconeixement a la seva trajectòria i l'equip li va fer un passadís d'honor de camí cap al vestidor.

El proper cap de setmana, el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a la pista del Lloret amb l'objectiu de sumar els punts necessaris per aconseguir ser el tercer de l'OK Lliga, que seria una nova fita per a una temporada històrica per a l'hoquei vendrellenc.