12 de jul. 2013

AMB EL FITXATGE DE DAVID ROS EL SHUM DONA PER TANCADA LA PLANTILLA 2013-14

Font: Premsa SHUM

David Ros jugarà amb el SHUM Grupo Maestre la propera temporada. El nou jugador blanc-i-vermell va signal el passat dia 9 el contracte que el vincula amb el club maçanetenc, un equip que “té l’objectiu de l’ascens molt clar. Tenia ofertes d’equips d’OK Lliga però quan em van trucar del SHUM, tot i ser per jugar a Primera, no m’ho vaig pensar gaire”, explica Ros. “Conec el SHUM des de tota la vida, sé que és un dels club importants i per tradició i jugadors es mereix estar a l’OK Lliga. Sobretot, per la base que té”. En aquest sentit, el de Tordera considera que el seu nou club és comparable “al Noia o al Voltregà, planters que sempre treuen bons jugadors que nodreixen l’OK Lliga. El millor del Maçanet és que té nois joves i espero ajudar-los amb la meva veterania. Són el futur de l’hoquei i cal que tinguin minuts”.



El nou fitxatge del SHUM és sinònim de gol. Amb 29 dianes, la temporada passada va ser el màxim golejador del Calafell i l’anterior, amb el Monjos, en va fer 35. El mateix davanter es defineix com “un jugador a qui li agrada rematar i moure’m dins l’àrea. Tirar penals i faltes directes se’m dóna bé. Sóc treballador, puc donar moltes solucions i espero marcar molts gols”.



Nascut el 1979 a Tordera i resident a Viladecans, Ros és un jugador amb una completa experiència a OK Lliga i Primera Divisió. Als 21 anys i després de jugar cinc temporades amb el primer equip torderenc a OK Lliga, va marxar al Mataró per després jugar tres temporades a l’Alcodiam, on va aconseguir un ascens a la màxima categoria estatal. Després va vestir tres anys la samarreta del Vilanova, club amb el que va quedar campió de la CERS, va jugar un curs amb el Noia Freixenet, amb qui va arribar a la final a quatre de la Copa d’Europa i després va tornar a Primera Divisió amb el Cerdanyola, on després d’un any va sortir per jugar a OK Lliga amb el GEiEG. Les darreres dues temporades ha participat amb el Monjos i el Calafell, d’on va quedar desvinculat el passat juny.  



David Ros és el sisè fitxatge de l’equip que entrenarà Gerard Pujol. Les altres cares noves del SHUM Grupo Maestre 2013-2014 són el porter Linu i els jugadors Xevi Terns, Carles Rodríguez, Xavi Lladó i Roger Pujol.

David Ros durant la seva presentació com a nou jugador del SHUM

Plantilla tancada.

El SHUM Grupo Maestre 2013/2014 té fins a sis cares noves respecte l’anterior temporada, però el planter maçanetenc continuarà tenint protagonisme. «La plantilla està tancada, amb els sèniors i els joves. I cada setmana es farà la convocatòria amb els que estiguin millor», explica l’entrenador Gerard Pujol. Així, després dels fitxatges de Linu, Carles Rodríguez, Xevi Terns, Roger Pujol, Xavi Lladó i David Ros i la continuïtat del porter Joel Moral, la plantilla per a la temporada vinent serà completada per júniors com Marc Grau, David Gelmà, Gerard Pujol, Xavier Aldrich, Roger Presas i Moi Aguirre (aquest últim ja és sènior). Alguns d’ells ja van tenir minuts el passat curs a l’OK Lliga.


El nou tècnic del SHUM ha vist jugar els joves del planter quan s’ha hagut d’enfrontar amb ells com a entrenador del Vic i assegura que «tenen molt potencial».  A la plantilla hi haurà veterans com Xavi Lladó i David Ros i, segons Pujol, aquesta barreja d’experiència i joventut farà que «l’equip estigui equilibrat i permetrà que els júniors evolucionin».



El porter Marc Grau i els jugadors David Gelmà i Roger Presas estan preseleccionats per disputar el Mundial Júnior que es disputarà a l’octubre. Si finalment són convocats, «combinaran la pretemporada amb els entrenaments de la selecció, però penso que no sempre es té l’oportunitat de jugar un Mundial. Han de centrar-se amb el campionat i gaudir de l’experiència. La temporada és molt llarga», reconeix el míster osonenc.