7 de jul. 2013

EL PHC SANT CUGAT TANCA LA PLANTILLA 2013-2014

Font: Premsa PHC Sant Cugat


L'equip compta amb la base de la plantilla de la passada temporada, que per la propera tindrà les baixes de Pol Carulla que es retira, de Pablo Aguarón que fitxa pel CP Vilafranca d'Okliga, i de Marco Aguaron que ha comunicat al club que deixa l'hoquei patins per anar a estudiar a l'extranger.

Pel que fa l'equip de la propera temporada la portería continuarà estant coberta per en Ramon Gascón i l'Alain Rivero. A la linia defensiva comptarà amb l'Eloi Gaspar, Brandon Carrara, Pablo Soler i amb la incorporació d'un jugador del segon equip o de la base del club. Es a la davantera on amb en Roger Riba i en Borja Jimenez el club incorpora a en Xavi Rubio i a en Bernat Tobias.

En Xavi Rubio es un davanter que prové del Fergo Aisa Sant Feliu que ha jugat a l'Okliga la passada temporada i en dur tres mes a Primera Divisió sempre amb el Sant Feliu. Xavi Rubio es vallesà, i tot i la seva joventut, te 21 anys, ja coneix molt be la categoria de 1a divisió on va lograr amb el Sant Feliu la Copa del Princep i l'ascens a okliga fa dues temporades. També ha format part de diversses convocatòries de la Selecció Catalana els darrers anys.

L'altra incorporació es la d'en Bernat Tobias del Club Patí Vic. En Bernat, de 20 anys, també es davanter i es un jugador jove amb molta qualitat que ha estat les darreres temporades dins la disciplina del primer equip del CP Vic a Okliga, alternant també el segon equip on ha estat un dels puntals del Nacional Catalana. En Bernat format al CH Castellet, FC Barcelona i CP Vic va ser també internacional juvenil i es va proclamar Sots campio d'Europa amb la selecció espanyola a Dinan (França).

La temporada de Primera Divisió per l'equip que entrena en Lluis Galbas començarà el 19 d'octubre amb el primer partit de lliga, i la presentació serà l'11 de setembre davant la Selecció Catalana amb motiu de la propera edició de la Copa Monestir. La pretemporada començarà la darrera setmana d'agost.