6 de jul. 2013

Roger Pujol s'incorpora al SHUM Grupo Maestre

Font: Premsa SHUM

El SHUM Grupo Maestre ha presentat aquesta vespre el cinquè fitxatge per a la propera temporada. Roger Pujol és un jugador procedent del Blanes i que la temporada passada també va militar a les files del Manlleu, a Primera Nacional espanyola. Pujol es considera un jugador "mig o defensa" i es caracteritza per ser"regular, ordenat tàcticament i que sap controlar el tempo del partit". Amb 28 anys, l'osonenc arriba a Maçanet amb l'objectiu d'aconseguir l'ascens a l'OK Lliga. "En el moment en què em van trucar, i amb l'objectiu tant clar de pujar, no m'ho vaig pensar dos cops. Fitxar pel SHUM és un repte difícil i motivador", explica. "Penso que hi ha molts clubs d'hoquei, però hi ha els típics que tenen alguna cosa més, que són històrics. És important que hi hagi hoquei base i sempre que he jugat contra el SHUM he pensat que és un equip que té el suport del poble", afegeix.

Nascut a Aiguafreda el 1984, la nova incorporació del Maçanet es va formar a la base del Voltregà. Un cop superada la majoria d'edat, va debutar a Primera Nacional amb el Sant Feliu de Codines, una temporada més tard va anar a Tenerife per jugar dos anys OK Lliga, va tornar a Catalunya per estar cinc temporades al Tordera i les darreres dues les va disputar al Manlleu, d'on va marxar el darrers mesos del passat curs per fitxar pel Blanes i aconseguir la permanència en el darrer tram de la temporada. Amb 28 anys, Pujol té experiència a l'OK Lliga però sobretot a Primera Divisió, una categoria que ell mateix defineix com "més complicada del que la gent es pensa".

Roger Pujol és el cinquè fitxatge de l'equip que entrenarà precisament el seu germà Gerard. Les altres cares noves del SHUM Grupo Maestre 2013-2014 són el porter Linu i els jugadors Xevi Terns, Carles Rodríguez i Xavi Lladó.