17 de set. 2013

Èxit de participació en el XXI Torneig de la Verema 2013

Font: Premsa CP Vilafranca
Actuació castellera durant el torneig

Aquest cap de setmana ha estat un gran cap de setmana per l’hoquei vilafranquí ja que s’ha celebrat al Pavelló de la capital de l’Alt Penedès el XXI Torneig de la Verema d’hoquei patins. I és que el Torneig any rere any creix, enguany han estat 44 equips els que han estat presents al Torneig, els quals provenien de 16 clubs diferents des de les categories: d’escola, pre-benajmí iniciació, pre-benajmí, benjamí, infantil, juvenil, junior, sub-23, 1ª Catalana, OKlliga i els veterans. Així els 17 equips amb què compta el Club de la Capital del Vi, s’han presentat davant la seva afició, una afició que ha estat molt nombrosa durant tot el cap de setmana, ja que l’afluència de públic tant tot dissabte com diumenge al marí ha estat molt elevada i més en el moment de la presentació de tots els equips i la foto de família com es fa cada any i l’actuació dels Falcons de Vilafranca, dels quals els Club n’està molt agraït.

A més el Torneig tornava a tenir la vessant solidària de la recollida d’aliments  a benefici del Rebost solidari, on s’han recollit centenars de quilos d’aliments. 

Els partits van donar inici el dissabte al matí amb la participació dels equips de les categories Benjamí, Elevi, Infantil, Juvenil, Junior, 1ª Catalana i  Sub23, a la tarda també es va disputar un partit de categoria de veterans. A les 20:30 es va fer la presentació de tots els equips i seguidament l’equip d’Oklliga es va presentar davant la seva afició amb un partit contra l’Igualada HC, amb el resultat d’empat a 1 gol i on el gol local el va marcar Jordi Esteva.

Durant el diumenge ha continuat el Torneig amb la participació dels equips més petits del Club, l’escola i els Pre-Benjamins i pre-benjamins iniciació, els quals també han demostrat les seves habilitats damunt els patins.

Des de el club també es vol agrair a tots els membres de l’organització així com totes les persones que han col·laborat i han fet possible aquesta XXIª edició i emplacem a tots a seguir per fer dia a dia el club més gran.
.
Foto de grup de tots el participants del CP Vilafranca