20 de set. 2013

COMENÇA EL TORNEIG DONA MARINERA 2013



Font: Premsa CH Lloret

LA XVIII EDICIÓ DEL TORNEIG REPREN EL FORMAT ANTIC I EL CH LLORET ESTRENA NOVA DIRECTIVA

Aquest divendres 20 de setembre comença a Lloret de Mar la 28a edició del Torneig Dona Marinera, que cada any organitza el CH Lloret. Enguany, la nova directiva ha volgut recuperar el format d’anys enrere incorporant partits amb els equips de base, a més de 4 equips d'OK Lliga. Tot plegat amb l’objectiu que pugui ser una festa de l’hoquei i prestigiar un torneig que arriba a pocs dies de l'inici de l'OK Lliga.




El torneig donarà el tret de sortida el divendres 20 de setembre a les 19.00 h, amb el partit de pre-iniciació, i es tancarà a les 20.30 h del diumenge 22 de setembre, amb el partit entre els dos equips d'OK lliga que hagin arribat a la final. En aquest intens cap de setmana participaran al torneig prop de 30 equips de 8 clubs diferents. Com és habitual, la Dona Marinera servirà per presentar tots els equips del Club Hoquei Lloret.

Aquests són els horaris dels partits d’OK Lliga:

Semifinals
CP Vic - CP Vilafranca Capital del vi, dissabte 21, 19.00 h
CH Lloret - Moritz Vendrell, dissabte 21, 20.30 h


Tercer i quart lloc, diumenge 22, 19.00 h
 

Final, diumenge 22, 20.30 h


Tanmateix, el CH Lloret enceta la nova temporada amb una nova junta directiva, formada aquest estiu, i que agafa les regnes desprès de la coneguda etapa convulsa que va viure el club fa uns mesos i que va provocar que el club passés a ser dirigit per una junta gestora a mitjans de la temporada passada degut a la dimissió en ple de la junta anterior en solidaritat amb el seu antic president Joan Lluís Perarnau

Aquestes són les persones que en formaran la nova directiva del CH Lloret:

President: Josua Perez Montroig
Sots President 1r: Andreu Muñoz Roda
Sots President 2n: Jordi Minguella Sans
Secretari: Danny Mordoh
Tresorer: Miquel Coloma Boada
Vocal: Yolanda Peralta Carriqui
Coordinador esportiu: Francesc Sucarrats.