8 d’oct. 2013

PRESENTACIONS DEL CH LLORET I CP TORDERA


TOT A PUNT

Desprès d’una pretemporada llarga, marcada per la celebració del Mundial a Angola, els equips d’OK Lliga ja han mostrat davant les seves aficions les seves cartes de cara a la nova temporada 2013-14. A KOPS D’STICK ha assistit a les presentacions oficials del CH Lloret i el CP Tordera.


Inici d’una nova etapa a Lloret

La presentació del CH Lloret 2013-14 era també la posada de llarg de la nova junta directiva del club, formada aquest estiu i presidida per Josua Pèrez, i que pren el relleu de la etapa presidida per Joan Lluís Perarnau, que recordem va acabar d’una forma convulsa a mitjans de la temporada passada.

La presentació del primer equip lloretenc i tota la resta d’equips de base va tenir lloc, seguint la tradició, abans de la final del Torneig “Dona Marinera” organitzat pel club, disputat entre el 20 i 22 de setembre, ja que enguany ha recuperat el format antic de competició, amb quatre equips sèniors i triangulars de categories base. El CH Lloret va presentar davant de la seva afició els seus 16 equips per la nova temporada, des d’escoleta fins a OK Lliga, incloent la recent creada categoria de SUB-23. A prop de 150 jugadors i jugadores a partir dels 3 anys, que van rebre el suport de tots els familiars, amics i aficionats que es van aplegar a la graderia del Municipal d'Esports de Lloret de Mar. En els parlaments, el capità del primer equip, Jordi Rodríguez, va prometre molta implicació per part dels jugadors, i va demanar a l’afició el seu suport per poder assolir fites importants.

Foto de grup del CH Lloret 2013-14
A part de la ja esmentada nova junta directiva, i el nou equip SUB-23, el CH Lloret també presentava diverses novetats. Les mes destacades eren al primer equip, que presentava les baixes de Dani Rodríguez, Enric Torner i Roger Perarnau, i el retorn de Jordi Carbó, jugador format a les files del club i que les darreres temporades ha estat militant al CP Vic. També va destacar la nova equipació de l’equip, en la que preval els tradicionals colors verd i blanc, però en aquest cas disposats en franges horitzontals en el frontal de la samarreta.

L'equip d'OK Lliga del CH Lloret
Un cop finalitzada la presentació, es van disputar els partits finals del Torneig “Dona Marinera”, que es va adjudicar el CH Lloret al imposar-se per 4-3 al CP Vilafranca en la final.


Il·lusionant retorn del Tordera a la OK Lliga

El passat diumenge 6 d’octubre, el Pavelló Parroquial de Tordera va viure una nova jornada històrica en la presentació del CP Tordera 2013-14, en la que significa la temporada del seu retorn a la màxima categoria de l’hoquei estatal, sis temporades desprès. Tordera és un dels bressols i referents històrics de l’hoquei patins a Catalunya, i els nombrosos aficionats torderencs no van dubtar en omplir les grades del pavelló per rebre als jugadors en el que s’espera serà una il·lusionant campanya.

L’acte de presentació del CP Tordera el va obrir l’actuació de les noies de la secció de patinatge artístic del club, per a continuació, anar desfilant tots el membres dels 16 equips d’hoquei patins que formen el club, des de categoria d’escola fins a OK Lliga. En total, 19 nens d’escola, 116 jugadors de diferents categories i més de 100 patinadors de patinatge artístic –molts dels quals no van poder assistir al estar disputant diferents competicions-. L’acte va estar presentat pel jugador del club i locutor de ràdio Marc Martín, i va comptar amb la presencia de diferents autoritats municipals i representants d’altres clubs esportius locals. Els parlaments van ser a càrrec de l'alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, i del president de l'entitat, Pere Vendrell, notablement afònic i que va bromejar al respecte “No he pogut anar a la farmàcia...” (ell és farmacèutic). 

Foto de grup del CP Tordera 2013-14
Com era d'esperar, la màxima expectació de l'esdeveniment la va portar la presentació del primer equip, que manté tot el bloc de jugadors i tècnics que van assolir l'ascens la temporada passada, format íntegrament amb gent de la casa, amb la única novetat del segon porter, Enric Núñez, procedent del Blanes. Una de les altres novetats ben visibles va ser el disseny de la nova indumentària del club per aquesta nova temporada, elaborada per la firma Joma, que manté la tradicional samarreta groga i vermella amb pantalons blaus, però que el disseny torna a les històriques quatre barres vermelles -mes gruixudes- en decrement de les cinc franges de les darreres temporades.

1er equip del CP Tordera, que enguany tornarà a jugar a l'OK Lliga
En acabar la presentació, el CP Tordera va disputar un partit amistós contra el SHUM de Maçanet que es va saldar amb un 4-1 favorable als locals.