1ª DIVISIÓ ESTATAL 2013-14 (JORN. 2): SHUM 4 - MATARÓ 4

Font: Premsa SHUM

Empat en un duel emocionant (4-4)
-
Crònica:

Després d’uns minuts de tempteig, el CH Mataró ha demostrat que no ho posaria gens fàcil. És un equip jove però amb experiència a la categoria. El primer gol del partit l’ha fet Martí Casas en una rematada dins l’àrea. S’havien disputat set minuts de joc i els maresmencs inauguraven un marcador que ha estat ampliat després per Aniol Mangas. L’olotí ha fet la segona diana després de desviar un xut llunyà. El Maçanet mostrava un bon joc i disposava d’oportunitats, però no ha pogut marcar a Esteve fins als 20 minuts de joc, quan David Ros ha encertat en la segona acció d’una falta directa. De la mateixa manera ha respòs Aniol Mangas pocs segons després. Al descans, 1 a 3 i molta feina per fer.

Disposat a fer els deures ha sortit el SHUM Grupo Maestre, liderat avui per un inspirat David Ros. En la primera jugada d’atac dels arlequinats, el davanter ha desviat una pilota que ha entrat per l’escaire d’Esteve. El mateix Ros ha certificat l’empat en transformar una falta directa amb un xut directe i, a partir d’aquí, l’enfrontament ha entrat en una fase de contraatacs i faltes directes per ambdós equips.

El Maçanet buscava l’empat i l’ha trobat en una acció del mateix Ros. Quan quedaven tres minuts per acabar el matx, el marcador s’ha tornat a moure. L’exSHUM Èric Florenza ha avançat al Mataró, però el Maçanet s’ha refet amb un xut de cullera de Xavi Lladó que, rebotat, ha passat per sota Esteve. El final ha estat d’allò més emocionant. Ambdós equips estaven, amb 14 faltes, ben a prop de la falta directa. Els maresmencs l’han pogut executar però Aniol Mangas no ha estat encertat i el 4 a 4 de l’electrònic ja no s’ha mogut.

Amb el punt sumat avui, el SHUM se situa en quarta posició i afronta el partit del dissabte 2 de novembre a Sant Feliu de Codines invicte.

Fitxa.

SHUM Maçanet: Linu, Xavi Lladó, Carles Rodríguez, David Ros i Roger Pujol (cinc inicial); Presas, Terns i Gerard Pujol.

CH Mataró: Esteve, Martí Casas, Mangas, Parera i Florenza (cinc inicial); Pol Castellví, Serra i Oliana.

Gols: (2-2) 0-1, m.8, Martí Casas; 0-2, m.18, Mangas; 1-2, m.20, David Ros (falta directa); 1-3, m.20, Mangas (falta directa); 2-3, m.26, David Ros; 3-3, m.32, David Ros, 3-4, m.47, Florenza. 4-4, m.47, Lladó;

Àrbitres: Burgos i Díaz. Blava als locals Rodríguez i Presas i als visitants Castellví, Casa i Serra (2).

Faltes: 16 del SHUM i 14 del Mataró.