OK LLIGA 2013-14 (JORN. 3): VOLTREGÀ 3 - VENDRELL 1

Alineacions

CP VOLTREGÀ: Roger Torelló, Albert Grau, Dani Rodríguez, Xevi Armengol i Tirso Gómez –cinc inicial- Èric Vargas, Àlex Rodríguez i Juli Anguita.

MORITZ CE VENDRELL: Xevi Puigbí, Jordi Creus, Sergi Miras, Àngel Rodríguez i Jordi Ferrer –cinc inicial- Eloi Albesa, Carlos Cortijo i Lluís Ferrer.

Gols
1-0 Tirso Gómez (30’), 2-0 Albert Grau (32’), 2-1 Eloi Albesa (39’), 3-1 Àlex Rodríguez (44’)

Àrbitres: Antonio Gómez i Xavier Buixeda.

El Moritz CE Vendrell va perdre 3 a 1 a la pista del CP Voltregà. Una bona actuació dels porters dels dos equips durant tot el partit va suposar arribar al descans amb un empat a zero gols. El marcador el va encetar el Voltregà amb un gol de Tirso Gómez al minut 30 i dos minuts després Albert Grau va fer el 2 a 0. Al minut 39 Eloi Albesa va poder retallar distàncies en el marcador gràcies a una falta directa per acumulació de faltes de l'equip local. Quan semblava que el Vendrell es podia emportar almenys un empat, al minut 44 Àlex Rodríguez va fer el 3 a 1, que seria el resultat definitiu. Cal dir, però, que abans del final el Vendrell va diposar de dos penals, però Roger Torelló va aturar elxuts de Lluís Ferrer i Xixi Creus. Pel que fa a la Lliga ACHP Sub-23, el Voltregà va guanyar per 7 a 3.

Ara l'equip ja pensa en el proper partit de l'OK Lliga que aquesta setmana s'avança al dimarts 29 d'octubre, perquè el dissabte 2 de novembre jugarà el partit de tornada de la Copa Continental a la pista del Benfica (Portugal). Concretament, dimarts a les 21 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del CP Tordera. Abans, a les 19 h, es jugarà el corresponent partit de la Lliga ACHP Sub-23. Es fa una crida a tota l'afició per venir al pavelló del Club i animar l'equip per ajudar-lo a aconseguir una victòria que el mantindria a la part alta de la classificació de l'OK Lliga.