16 d’oct. 2013

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 1): CP VILAFRANCA 7 - CH LLORET 4

Font: Premsa CP Vilafranca

Debut a l’OK Lliga amb victòria

Aquest divendres el millor hoquei del món va tornar a Vilafranca, el Patí sabia que aquesta primera jornada no seria fàcil, però va desplegar un gran joc par acabar fent un gran partit a la en el seu retorn a l’Oklliga. Així el CP Vilafranca Capital del Vi va guanyar per 7-4 al HC Lloret amb remuntada inclosa ja que a la mitja part el marcador reflectia un 2-4 favorable a l’equip visitant.

Marc Navarro
El partit va començar amb molt equilibrat, ja que  entre els dos equips disposaven d’anades i vingudes a la portera contraria, però sense arriscar més del compte. Poc a Poc els de la Capital del Vi es van anar desfent dels nervis inicials i en el minut 7, el capità Xavi Caldú, va aprofitar una assistència de Jordi Esteva per fer l’ 1-0. Va durar poc l’alegria vilafranquina, ja que en el minut 10 Raül Pelicano va transformar d’un fort xut una falta des de fora l’àrea que va significar l’empat a 1. La igualtat en el marcador va durar set minuts, ja que en el minut 17 de joc, el HC Lloret va marcar dos gols més de Pelicano, el primer rematant una bola dins l’àrea i posant l’ 1-2 i el segon desprès de que Gerard Camps li aturés un penal, però el rebot el va aprofitar per fer l’1-3. Tant sols tres minuts després, i en el minut 20, Pablo Aguarón, que feia pocs segons que havia sortit a la pista va engaltar un fort xut des de el mig del camp que va entrar per tot l’escaire de la porteria visitant, era el 2-3, però en el últim minut de joc d’aquesta primera part, Rodri va tornar a ampliar distàncies favorables al Lloret, i de fort xut des de la frontal del àrea, feia el 2-4 amb que s’acabaria aquesta primera part.

Acció d'atac del CP Vilafranca
A la represa els jugadors vilafranquins van sortir molt motivats i amb moltes ganes de treure el partit endavant, tot i el desavantatge de dos gols. Així en el minut 31 una gran passada de Xavi Caldú, l’aprofitava Marc Navarro per fer el 3-4 , el Patí veia que la remuntada era possible i engrescats per el  seu públic en el minut 35 va arribar l’empat a 4 obra de Jordi Esteva amb un xut col·locat al pal llarg de la porteria lloretenca, amb l’empat els de la Capital del Vi seguien buscant el gol i el van tornar a trobar en el minut 42, quan Marc Navarro va penjar una bola dins l’àrea, va aparèixer l’estic de Joan Vázquez per punxar la bola i desviar la seva trajectòria, per posar  el 5-4 en el marcador. La poliesportiva va esclatar de joia i alegria, la remuntada havia estat possible, ara s’havia de sentenciar,  i va arribar quan el HC Lloret va jugar amb tres jugadors de pista per expulsió amb targeta blava a Raül Pelicano, això ho va aprofitar el Vilafranca per fer el 6-4 obra de Xavi Caldú desprès de la bona assistència de Jordi Esteva. I a manca de 1 minut pel final del partit Xavi Caldú marcava de falta directa el 7-4, i feia el seu particular hattrick. Molt bona victòria de l’equip vilafranquí que va fer gaudir a la seva afició i va començar amb molt bon peu l’OKlliga 2013/2014.

El definitiu 7-4, fet per Caldú de falta directa
La propera setmana el CP Vilafranca Capital del Vi es desplaçarà fins a Galicia, per jugar davant del CP Cerceda, la segona jornada de lliga, el partit es jugarà el diumenge 20 d’octubre a les 12h del migdia i serà retransmès en directe per Radio Vilafranca amb la locució de Josep Gumà.

CP VILAFRANCA CAPITAL DEL VI: Gerard Camps, Esteva, Navarro, Caldú i Galán –equip inicial– Vázquez,  Aguarón i Garcia

CH LLORET: Serra, Pelicano, Rodri, Carbó i González–equip inicial–Marc Gómez i Crespo.

GOLS: 1-0 (7′) Caldú. 1-1 (10′) Pelicano. 1-2 (17′) Pelicano. 1-3 (17′) Pelicano. 2-3 (20′) Pablo Aguarón. 2-4 (25′) Rodri. 3-4 (31′) Navarro. 4-4 (35′) Esteva. 5-4 (42′) Vázquez. 6-4 (47′) Caldú. 7-4 (49′) Caldú, de falta directa.

ÀRBITRES: Castellnou i Gómez. Van mostrar targeta blava a Carbó i Pelicano.

El Patí estrena la lliga de l’ACHP amb una victòria

L'equip SUB-23 del CP Vilafranca
L’equip sub-23 del Club Patí Vilafranca Capital del Vi va estrenar la nova lliga de l’ACHP, en el que es va enfrontar amb el CH Lloret. El Patí va guanyar per un clar 7 a 2, però al principi els de la Selva, ho van posar difícíl, ja que creaven moltes jugades d’atac i molts xuts de lluny. El Patí  no es va intimidar, i poc a poc va desplegar el seu joc ràpid, el qual va desconcertar als jugadors del Lloret i els gols anaven pujant al marcador, per obtenir els primers 3 punts d’aquesta nova lliga que preveu ser molt emocionant. Ara, la setmana que ve, els homes de Carles Freixedes descansaran, ja que el primer equip juga contra el CP Cerceda. El proper partit de l’equip sub-23 serà el porper cap de setmana 25 i 26 d’octubre en el qual es podrà veure l’històric derbi de l’Alt Penedès, en aquest cas de filials, entre el CP Vilafranca Capital del Vi i el CE Noia Freixenet.