22 d’oct. 2013

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 2): CP CERCEDA 2 - CP VILAFRANCA 2

Font: Esportspenedes.cat / Premsa CP Vilafranca

EL VILAFRANCA EMPATA EN EL SEU DESPLAÇAMENT A GALÍCIA

Primer desplaçament i primer empat de la temporada del CP Vilafranca Capital del Vi a la sempre complicada pista del CP Cerceda a Galícia. Els vilafranquins han vist com a la segona part els igualaven el 0-2 amb què s’ha arribat al descans.

Després d’uns primers minuts sense gols al quart d’hora ha arribat un penal a favor del Vilafranca que Martín Barros, el porter gallec, li ha aturat a Joan Vàzquez. El vilafranquí s’ha redimit al 23’ amb el 0-1 i en el darrer segon del primer temps canviant la trajectòria d’un llançament de Berna García per establir el 0-2.

El segon temps s’ha capgirat el guió i ha sigut el Cerceda qui ha comptat amb un penal als dos minuts que Gerard Camps ha aturat a José Ramón. Al 30’ però Juan Fariza ha reduït distàncies amb l’1-2. Pablo Aguarón ha desaprofitat la falta directa acumulativa al 42’ i tres després Gonzalo Pérez ha fet la igualada. Els gallecs han disposat d’una darrera falta directa que de nou Camps ha aturat per deixar el definitiu 2-2 al marcador.

En declaracions a Ràdio Vilafranca l’entrenador vilafranquí ha reconegut la tasca dels seus “en una pista amb un parquet que no trobes enlloc però a part per també saber aguantar i empatar el partit”. Garcia reconeix que enguany “tot serà molt igualat i avui hem demostrat que sabem estar a tot arreu”, i Marc Navarro, qui s’ha endut un cop a l’avantbraç que ha fet pensar el pitjor, remarca que “hem començat bé però el tòpic és bo, cal anar partit a partit”.