14 de nov. 2013

IVAN TIBAU FITXA PELS VETERANS DEL BARÇA


MÉS VAL TARD QUE MAI

Acaba de fer-se públic que l'exjugador internacional Ivan Tibau -actual secretari general de l'esport de la Generalitat- ha fitxat per l'equip de veterans del FC Barcelona per jugar aquesta temporada a la Lliga Catalana de Veterans A. Les negociacions es van iniciar fa pocs dies, coincidint amb la visita de Tibau a les instal·lacions blaugranes, i s'han acabat de concretar avui mateix.

Ivan Tibau estava jugant fins ara amb els veterans del Girona HC, amb qui la temporada passada va descendir al Grup B, i s'incorporà a les files barcelonistes per cobrir la baixa de Marcelo Chirola Uribe, que ha tingut que tornar a Argentina per motius personals. Tibau debutarà avui mateix en el partit que jugarà el Barça contra el Sant Celoni A al Palau Blaugrana.

Recordem que Ivan Tibau ja va estar a punt de recaure en el Barça durant la seva època de jugador professional, però el fitxatge no va arribar mai a concretar-se. El destí sempre ens guarda sorpreses, i encara que sigui com a veterà, els aficionats a l'hoquei finalment podran veure a aquest històric jugador vestit de blaugrana.

Ivan Tibau en una imatge de la seva etapa amb els veterans del Girona HC