1 de nov. 2013

LLIGA 1ª CATALANA -GRUP A- (JORN. 6). LLORET B 7 - SHUM C 5

EL DERBI SELVATÀ ES QUEDA A LLORET

El Lloret B i es SHUM C van oferir el passat diumenge 27 un partit força entretingut i disputat, corresponent a la 6ª jornada de la lliga de 1ª Catalana 2013-14.

El matx va estar marcat pel plantejament ofensiu dels dos equips des del primer moment, tal i com ho demostra que el SHUM ja es va posar pel davant als tres minuts. Poc desprès va arribar la resposta local tornant l’igualtat al marcador. En aquests primers compassos, els de Maçanet van portar la iniciativa, com a mínim en el resultat, i van tornar a avançar-se 1-2, encara que el Lloret no els hi va donar cap facilitat per marxar en el marcador i de seguida va neutralitzar l’avantatge visitant.

A sis minuts del descans, el Lloret va revertir la situació i va capgirar el resultat amb el 3-2 amb el que es va arribar a la mitja part. Tot i el marcador ajustat i la igualtat sobre la pista, la cosa podria haver estar molt diferent si els dos equips haguessin mostrat més encert a bola aturada, ja que el Lloret va desaprofitar en aquests primers 25 minuts dos penals i una falta directa, i el SHUM un penal.

Als 4 minuts de la represa, el SHUM va fer l’empat a 3, però dos minuts desprès, en qüestió de segons, el Lloret va fer 2 gols consecutius i es va posar 5-3. El partit va entrar en uns moments molt vibrants amb ocasions a les dues porteries. El SHUM va escurçar la diferència i va poder empatar, però va desaprofitar una falta directa. Cada cop que els locals marcaven, els de Maçanet responien de forma immediata, sense donar opció als lloretencs a disposar d’una renda còmoda. Amb el 6-5 a manca de 7 minuts per la conclusió, el Lloret va desaprofitar dues faltes directes més que haurien pogut ajudar a sentenciar, però els hi va tocar patir i aguantar els embats del SHUM fins que en els darrers instants va arribar el definitiu 7-5.

Aquesta victòria manté al Lloret B enganxat a la part alta de la taula, amb 13 punts, a només dos de la zona d’ascens. Mentre que el SHUM C, encallat amb 6 punts des de la tercera jornada, es veu cada cop més a prop de la zona de descens. En la propera jornada, del 2 de novembre, al Lloret li espera un interessant partit a la pista del GEiEG B, un equip que es troba igualat a punts amb els lloretencs i que encara no ha cedit cap punt a casa. El SHUM C ho tindrà un tant més complicat, ja que li tocarà rebre a l’Olot, el líder incontestable del grup, que ha guanyat els sis partits disputats fins ara.