28 de des. 2013

CATALUNYA ÉS RECONEGUDA OFICIALMENT PER LA FIRS


ARA SÍ QUE SÍ!!!

Segons hem pogut saber ara mateix, Catalunya ha sigut reconeguda finalment com a membre oficial de la FIRS, desprès de que la Federación Española de Patinaje hagi fet arribar al màxim organisme internacional una missiva on, més que demana, exigeix la immediata incorporació de la FECAPA com a membre de ple dret.

Segons s'ha fet saber, la Federació Catalana de Patinatge, cansada d'anar sempre a les bones i sortir escaldada en el seu afany de ser reconeguda oficialment a nivell internacional, es va deixar de romanços i va posar en marxa la seva ofensiva més salvatge i despiadada: Va encarregar les negociacions a en Manolo Juiz, directiu del CP Malgrat, un personatge que encomana simpatia i conegut per la seva perseverança a l'hora d'aconseguir coses.

Sabatino Aracu, president de la FIRS, i Carmelo Paniagua, president de la RFEP, en el moment de donar la benvinguda a Catalunya com a nou menbre de la FIRS.
A KOPS D'STICK ha pogut parlar amb les parts implicades i des de la RFEP, un membre que s'ha volgut mantenir a l'anonimat ens ha declarat: “Reconeixem que nosaltres vam fer una marranada a Fresno, però això que ens ha fet la FECAPA no té nom, un atac d'aquestes característiques tindria que estar prohibit per la Declaració Internacional dels Drets Humans”, “Quina tortura Deu meu! Aquest paio és un cansino! Ens hem vist amb l'obligació de demanar, d'exigir a la FIRS que accepti a Catalunya d'una vegada, i el més aviat possible. No crec que haguesim sigut capaços de resistir una nova visita d'en Manolo”.

Les negociacions han sigut molt dures i han acabat causant diverses baixes en les files de la RFEP, tal i com ens han explicat “Ha estat una autèntica escabetxina: tenim diversos directius de baixa amb deliris i atacs d'ansietat, la telefonista està rebent tractament psiquiàtric degut als atacs de pànic que li entren cada cop que escolta un telèfon només de pensar que qui truca pot ser en Manolo. La recepcionista va intentar suïcidar-se el darrer cop que en Manolo va entrar per la porta, i la empresa de seguretat s'ha negat a enviar-nos més vigilats jurats al·legant que cap dels seus empleats esta capacitat psicològicament per afrontar aquestes situacions”.

A l'imatge veiem a en Manolo Juiz sortint de la seu de la RFEP a Barcelona, desprès de que un dia li tinguesin que donar el trofeu de campions del món d'Angola per que callés i marxés.
De la mateixa forma, des de la RFEP ens han fet saber les conseqüències esportives que podria comportar el fet d'allargar més les negociacions: “Vam participar en el passat mundial d'Angola gràcies a que un patrocinador es va fer càrrec de les despeses perquè ens vam polir tot el pressupost en til·les i Valliums, i la participació en el proper europeu ja corria un perill similar” “El nostre departament comercial ja està treballant en un acord amb Infusions Horniman's com a proveïdor oficial de la Federación”.

A KOPS D'STICK també ha pogut contactar amb en Manolo Juiz, que amb la seva habitual modèstia i trempera s'ha volgut treure mèrits i ha limitat les seves declaracions a un:
 “Ese Carmelo como mola, se merece una ola,
 UUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAA!!!” 
Encara que també s'ha declarat un tant molest amb el tracte que va rebre a posteriori per part de RFEP “Un cop es va resoldre tot, vaig personar-me en senyal d'agraïment per convidar a la selecció espanyola a un torneig de Veterans-iniciació amb Catalunya, Euskadi i el Malgrat, i em van fotre fora a puntades”. Malgrat tot, en Manolo no dubta a estendre la seva mà i deixa les portes obertes a futures col·laboracions: “Si volen, m'ofereixo per a fer de presentador-animador en el proper OK Stars”.

Carmelo Paniagua, president de la RFEP, i Manolo Juiz, en l'acte d'anunci del reconeixement internacional de la FECAPA
En Manolo, que de seguida que s'ha sabut la notícia ha estat rebut pel President de la Generalitat, el molt Honorable Artur Mas, s'ha mostrat molt feliç pel reconeixement internacional de Catalunya i ja s'ha marcat noves fites, i ens ha anunciat en primícia un encàrrec que li ha fet Mas: “D'aquí uns dies tinc concertada una reunió amb Rajoy per parlar de la Consulta per l'Independència... Se va a cagar!

Des del balcó de la Generalitat, en Manolo va ser ovacionat per la multitud i va prometre que hi tornaria per proclamar l'Estat Catalá.
Des de que s'ha conegut la important fita aconseguida p'en Manolo, no li han parat de ploure propostes, i sembla ser que TV3 li ha ofert presentar les campanades de cap d'any. Des de la FECAPA ja s'han iniciat els preparatius per celebrar aquest important esdeveniment, i pel moment, ja s'ha organitzat una festa popular a la Plaça dels Innocents del barri de Sants. 

I com sempre, en un dia com aquest, us convidem a que us recordeu dels "Innocents" que més ho necessiten: