OK LLIGA 2013-14 (JORN. 12): VENDRELL 4 - LLEIDA 2

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell comença l'any 2014 amb una victòria important a casa

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL (4): Xevi Puigbí (porter), Xixi Creus, Eloi Albesa, Sergi Miras, Carlos Cortijo –equip inicial, Jordi Ferrer, Lluís Ferrer, Àngel Rodríguez, Xus Fernández (porter) i Erik Gual.

ICG LLEIDA (2): Carlos Estrada (porter), Carles Trilla, Joan Cañellas, Marc Soler, Andreu Tomàs –equip inicial- Víctor Rubio, Marc Vallés, Jaume Bartés, David Ballestero i Lluís Tomàs (porter).

Gols0-1 (22') Carles Trilla; 0-2 (29') Carles Trilla, de penal; 1-2 (40') Àngel Rodríguez; 2-2 (40') Sergi Miras; 3-2 (43') Eloi Albesa, i 4-2 (48') Eloi Albesa, de falta directa;

Àrbitres: Garmendia i Burgos Sánchez.

Targetes: blava a Carles Trilla (39').

Abans de començar el partit, els nens i nenes que van venir al pavelló, a la festa de l'hoquei, van poder donar la carta a un missatger reial i pages dels Reis Mags d'Orient. Va ser una gran sorpresa per a la Grada Jove del CE Vendrell.

La primera part va iniciar-se amb atacs constants per part dels dos equips amb una ocasió clara de gol per als visitants. El Vendrell també va disposar de les seves oportunitats, però el gol no arribava. El Lleida va acumular set faltes en els deu primers minuts del partit. Al minut 15, el joc es va pausar i van dominar les jugades llargues. Al minut 18, el Lleida va fer la desena falta, però Jordi Ferrer no va estar encertat en l'execució de la falta directa consegüent. Al minut 22, Carles Trilla va fer el 0 a 1, resultat amb el qual es va arribar al descans.

Al descans es va poder gaudir d'una exhibició de l'Escola d'Hoquei del CE Vendrell.

Al minut 4 de la segona part, el Vendrel va fer la desena falta. En l'execució de la falta directa els àrbitres van xiular penal i Trilla va fer el 0 a 2. Al minut 34, Sergi Miras va desaprofitar l'ocasió d'un penal per reduir la distància en el marcador. Al minut 38, els àrbitres van xiular un nou penal a favor del Vendrell. I Xixi Creus tampoc va poder superar un Estrada inspirat. Tot seguit, Trilla va rebre una blava, però Eloi Albesa tampoc va poder marcar en la falta directa. Sortosament al minut 40 Àngel Rodríguez va perforar la porteria del Lleida i va fer l'1 a 2. I tot seguit, Sergi Miras va empatar el partit. Les coses es posaven de cara per al Moritz CE Vendrell. Al minut 43, amb un gran xut des de mitja pista, Eloi Albesa va donar la volta al marcador. Al minut 47, el Vendrell va sumar la quinzena falta, però el xut de falta directa de David Ballestero va anar fora de la porteria i Puigbí va allunyar la pilota. Tot seguit, va ser el Lleida que va acumular la quinzena falta. Eloi Albesa, amb una falta directa magistral va fer el 4 a 2.

Amb aquesta victòria el Moritz CE Vendrell se situa en tercer lloc de la classificació de l'OK Lliga i el proper diumenge farà un desplaçament important a la pista del Reus Deportiu.