LLIGA EUROPEA 2013-14 (JORN. 3): VENDRELL 3 - BENFICA 6

Font: Pemsa CE Vendrell

El Vendrell encaixa la primera derrota a la Lliga Europea

MORITZ CE VENDRELL (3): Xevi Puigbí (p), Sergi Miras, Jordi Ferrer, Xixi Creus, Eloi Albesa –cinc inicial- Àngel Rodríguez, Carlos Cortijo, Lluís Ferrer, Aleix Cid i Xús Fernández (p).

SL BENFICA (6): Guillem Trabal (p), Valter Neves, Carlos López, Joao Rodrigues, Esteban Abalos -cinc inicial-, Diogo Rafael, Diogo Neves, Marc Coy, Miguel Rocha i Pedro Henriques (p).

Gols: 1-0 Sergi Miras (6'); 1-1 Joao Rodrigues (15'); 1-2 Diogo Rafael (21'); 1-3 Miguel Rocha (30'); 1-4 Miguel Rocha (30'), de falta directa; 2-4 Jordi Ferrer (35'); 2-5 Diogo Rafael (35'); 3-5 Ángel Rodríguez (35'), i 3-6 Diogo Rafael (42').

Àrbitres: Giovanni Fermi i Giovanni Andrisani (Itàlia).

Targetes: blaves a Sergi Miras (30'), a Marc Coy (33'),

Dissabte es va viure un gran ambient a les grades del pavelló del Club d'Esports Vendrell en una nova nit històrica per a l'hoquei de la capital del Baix Penedès. El Moritz CE Vendrell rebia el Benfica amb moltes ganes de treure´s l'espina de la Copa Continental.

Els dos equips van sortir amb molta intensitat i, després d'una clara ocasió del Benfica, al minut 6, Sergi Miras va fer l'1 a 0, que va fer esclatar l'eufòria a la grada. Al minut 15, Joao Rodrigues va tornar a igualar el marcador. Un gol de Diogo Rafael al minut 21 va donar avantatge al Benfica. Al mateix moment l'equip visitant va sumar la seva novena falta. Al descans es va arribar amb el marcador d'1 a 2. Al descans es va poder gaudir d'un partit d'exhibició de l'escola d'hoquei del CP Valls.

La segona part no va començar bé pels interessos del Moritz CE Vendrell. Al minut 30 Miguel Rocha va posar el marcador en 1 a 4, el segon gol de falta directa per una targeta blava a Sergi Miras. Al minut 33 els àrbitres van ensenyar targeta blava a Marc Coy, però Eloi Albesa no va poder superar Guillem Trabal en la falta directa. Al minut 35 Jordi Ferrer va retallar distància en el marcador. Tot seguit Diogo Rafael i Àngel Rodríguez van posar el marcador amb un 3 a 5. Al minut 36, el Benfica va sumar la desena falta, però Jordi Ferrer no va poder marcar en la falta directa consegüent. Els minuts següents es van caracteritzar per un joc frenètic per part dels dos equips. Al minut 41, els àrbitres van xiular penal favorable al Vendrell, però Trabal va aturar el xut de Sergi Miras. Quan semblava que els homes de Cabestany podien posar-se a un gol, Diogo Rafael, al minut 42, va fer el 3 a 6. A partir d'aquest moment el Benfica va calmar el joc amb possessions de la pilota més llargues. El Vendrell va continuar anant a l'atac directe quan recuperva la bola, però no arribaven les ocasions de gol. El partit va finalitzar amb una nova derrota del Vendrell davant del Benfica. Resultat a banda, es va poder veure un vibrant partit d'hoquei, un nova nit històrica per un Moritz CE Vendrell que va plantar cara fins al final a l'actual campió de la Copa Continental.

El proper cap de setmana, el Moritz CE Vendrell jugarà a l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia la onzena jornada de l'OK Lliga.