16 de des. 2013

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 10): VOLTREGÀ 3 - VILAFRANCA 3

Font: Premsa CP Vilafranca

Un punt més per un Vilafranca que segueix sumant a l’OK Lliga

Diu la dita que de “mica en mica s’omple la pica” i aquesta dita l’hem d’aplicar avui al partit que ha fet el Patí Vilafranca a Sant Hipòlit, ja que hem sumat un punt d’una pista molt difícil i d’on serà molt complicat puntuar pels equips de l’Oklliga.

El CP Voltregà ha sortit a la pista amb un ritme molt alt per intentar posar-se de seguida per davant en el marcador, mitjançant xuts de mitja distancia d’Armengol, el Patí intentava tancar-se bé al darrera i sortir al contraatac, però en el minut 4 el CP Voltregà ha marcat el 1-0 obra de Dani Rodríguez dins l’àrea. Amb aquest resultat en contra el CP Vilafranca intentava acostar-se a la porteria de Torelló, obtenint la recompensa en el minut 15, on Xavi Caldú amb un xut des de fora l’àrea feia l’empat a 1. Quan semblava que s’arribaria al descans amb l’empat, tant sols a manca d’un minut i mig per acabar aquesta primera part, Xavi Armengol venint des de darrera de la porteria feia el 2-1 amb què s’arribava a l’equador del partit.

El bon plantejament defensiu del Vilafranca va ser una de les claus del partit
A la represa els homes de Garcia i Noguera han sortit del tot mentalitzats per capgirar el marcador, i amb una defensa molt més sòlida que en la primera part, han tingut les primeres ocasions de gol, amb xuts des de mitja distància de Berna Garcia i Jordi Esteva, d’aquest últim, ha arribat en el minut 34 el gol de l’empat a dos, ja que amb un fort xut de llarga distancia superava al porter osonenc. Amb aquest resultat d’empat a 2 el CP Voltregà ha tingut una falta directa però un encertat Gerard Camps ha aturat el llançament.

Gerard Camps va estar providencial al aturar una falta directa amb empat a 2 al marcador
En el minut 44 Berna Garcia ha recuperat una bola a mitja pista i quan encarava la porteria de Torelló l’han travat per darrera els arbitres han assenyalat falta directa l’encarregat de fer el llançament ha estat Xavi Caldú que ha transformat magistralment fent el 2-3. Quedaven pocs minuts, i el Voltregà buscava el gol del empat i aquest ha arribat a falta 1:48 per l’acabament del partit obra de Àlex Rodríguez dins l’àrea, però aquest gol ha estat molt protestat pels jugadors vilafranquins perquè un jugador local ha mogut la porteria al moment de marcar el gol, era un discutit 3-3. Però ha manca de 1:04 per l’acabament del partit amb una jugada fortuïta Xavi Caldú ha impactat amb una tanca que li ha produït un trau profund al cap i ha tingut de ser traslladat al hospital de Vic on li han posat uns punts de sutura. Amb aquest resultat d’empat a 3 s’ha acabat un partit molt disputat on el CP Vilafranca ha sumant un bon punt.

Xavi Caldú va rebre un cop fortuït que el va obligar a abandonar el partit abans d'hora
El proper partit del CP Vilafranca Capital del Vi serà divendres vinent a les 21h contra el CP Tordera, el partit es podrà seguir per Radio Vilafranca.