15 de gen. 2014

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2013-14 (JORN. 10): SHUM 5 - ALCOI 1

Font: Premsa SHUM

JA LA TENIM AQUÍ!

Ambdós equips han sortit molt intensos en el partit, amb ganes de demostrar que es mereixen tornar a l’OK Lliga. Els homes de Gerard Pujol volien donar la primera alegria a la seva afició, però no ha estat fàcil. Als quatre minuts de joc, Roger Pujol ha vist la blava, l’asturià César Candanedo no ha estat encertat a la falta directa i, dos minuts més tard, el SHUM ha tornat a tenir quatre jugadors de pista. Amb l’entrada de Gerard Pujol i Carles Rodríguez, el ritme del partit ha augmentat, amb nombrosos contraatacs pels dos equips.

El primer en marcar ha estat l’exdavanter del Vilanova, que ha recorregut tota la banda dreta amb la pilota per acabar dins l’àrea i, d’esquenes, aixecar i picar la pilota a l’aire. El mateix Rodríguez ha estat l’encarregat de fer la segona diana local en l’execució d’un penal provocat per Roger Presas. Abans del descans, el ‘7’ blanc-i-vermell no ha pogut fer el tercer, també de penal, quan César Candanedo ja havia retallat distàncies amb un xut llunyà que ha estat desviat, tot despistant al porter Linu.

A la represa, el Maçanet no ha volgut donar opcions als alacantins i ha signat un gran inici que ha deixat encarrila el primer triomf com a local i els tres primers punts del 2014. Xavi Lladó, amb un xut creuat, i Roger Pujol, amb una rematada dins l’àrea, han sentencia al minut 30. Xavi Terns ha fet el cinquè gol local transformant un penal al 42. L’Alcodiam, resignat, s’ha trobat amb el mur Linu a la porteria, que ha aturat tres faltes directes i una pena màxima. L’exporter de l’Alcoi ha estat el més ovacionat de la jornada matinal viscuda aquest diumenge al Municipal.

Xavi Lladó en el moment de fer el tercer gol local
Amb el primer triomf aconseguit davant la seva afició, els arlequinats pugen fins a la cinquena posició i, amb 19 punts, estan empatats amb Manlleu (dins les posicions d’ascens) i l’Alcoi.

Fitxa.

SHUM Maçanet: Linu, Xavi Lladó, Roger Presas, Xavi Terns i Roger Pujol (cinc inicial); Carles Rodríguez, Gerard Pujol i David Gelmà.

Enrile PAS Alcoi: Adrián Vallina, César Candanedo, Carlos Pérez, Pere Cañellas i David Aguilar (cinc inicial); Marc Figa, Kiko Rico, David Domènech.

Gols: (2-1 i 3-0) 1-0, m.14, Carles Rodríguez; 2-0, m.18, Carles Rodríguez (penal); 2-1, m.22, César Candanedo; 3-1, m.29, Xavi Lladó; 4-1, m.30 Roger Pujol; 5-1, m.42, Xavi Terns (penal).

Àrbitres: Rovira i Gorina. Blava per als locals Roger Pujol (m.4) i Roger Presas (m.47), i per al visitant Marc Figa (m.49).

Faltes: 11 del SHUM i 15 de l’Alcodiam.