OK LLIGA 2013-14 (JORN. 13): REUS 3 - VENDRELL 3

El Vendrell empata 3 a 3 a la pista del Reus

Alineacions

REUS DEPORTIU (3): Roger Molina, Albert Casanovas, Jordi Adroher, Jepi Selva i Xavi Costa -cinc inicial- Xavi Rubio, Joan Salvat i Marc Ollé.

MORITZ CE VENDRELL (3): Xevi Puigbí, Eloi Albesa, Sergi Miras, Jordi Creus i Lluís Ferrer -cinc inicial- Jordi Ferrer, Àngel Rodríguez i Carlos Cortijo.

Gols
0-1 Àngel Rodríguez (18'); 0-2 Eloi Albesa (26'); 0-3 Eloi Albesa (28'); 1-3 Xavi Costa (42'); 2-3 Jepi Selva (44'), i 3-3 Jordi Adroher (48').

Àrbitres: José Juan Melero i Xavier Buixeda.

Targetes: blava a Jepi Selva (48').

En els primers minuts hi va haver un joc molt ràpid en què el Reus Deportiu va disposar d'alguna ocasió de gol. El Vendrell va fer una bona defensa per frenar l'atac reusenc i, al minut 18, aprofitant un contraatac, Àngel Rodríguez va marcar el 0 a 1, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A l'inici de la segona part el Vendrell va sortir inspirat i Eloi Albesa es va encarregar de posar en el marcador un 0 a 3, que posava el partit molt favorable per a l'equip dirigit per Guillem Cabestany. Però el Reus no es va rendir, i als minuts 42 i 44, dos exjugadors del Vendrell, Xavi Costa i Jepi Selva, van posar en el marcador un 2 a 3. I al minut 48, tot i trobar-se en inferioritat numèrica per una targeta blava a Jepi Selva, el Reus Deportiu va empatar el partit amb un gol de Jordi Adroher. El fet d'empatar d'aquesta manera va suposar una galleda d'aigua freda per a l'afició vendrellenca que es va desplaçar de forma nombrosa a Reus, però es va poder gaudir d'un gran partit d'hoquei amb un bon ambient a les grades.

Amb aquest empat el Moritz CE Vendrell es manté tercer en la classificació de l'OK Lliga. El proper dimarts 14 de gener, a les 21 h, el vendrell rep la visita del líder, el Barça. El preu de les entrades serà de 10 euros. Amb targeta col·laborador/a es podrà comprar una a 5 euros per a un/a acompanyant que no tingui la targeta. Per als joves de 17 a 21 anys i per a les persones de 65+ les entrades seran a 5 euros. Fins als 16 anys l'entrada és gratuïta. Abans, a les 19 h, es podrà gaudir del partit de la Lliga ACHP (Sub-23).