13 de gen. 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 13): VILAFRANCA 5 - VILANOVA 3

Font: Premsa CP Vilafranca

El derbi es queda a casa

El Club Patí Vilafranca Capital del Vi, ha guanyat aquest dissabte al Vilanova en un derbi una mica descafeïnat, vist les posicions a la taula classificatòria d’ambdós equips. I és que el Vilanova, arribava a la Capital del Vi com a cuer de la Oklliga, i així continuarà després del 5 a 3 amb que acabat el partit, però tot s’ha de dir, que el Vilanova ha jugat un dels partits més seriosos de la temporada, però no ha pogut fer res davant un Vilafranca que amb la seva superioritat ha pogut guanyar el partit amb 2 gols de Jordi Galan, 2 de Xavi Caldú i un del noi del centre, Joan Vázquez.

Joan Vàzquez va marcar un gol

El partit ha començat molt bé pel Vilafranca ja que s’ha avançat en el minut 10 amb un gol de Xavi Caldú. Però l’alegria del Patí ha durat poc, ja que tant sols set minuts després, Esteve Pujals, amb una jugada d’oportunisme dins l’àrea ha fet l’empat a 1, i tant sols un minut després, ell mateix ha fet el segon gol vilanoví. El Patí no s’ha posat nerviós, i ha continuat amb el seu joc directe a la porteria vilanovina. Quan faltaven tres minuts per l’acabament de la primera meitat, Jordi Galan, en una jugada per darrera de la porteria ha sortit i ha picat la bola i ha marcat l’empat a 2, i amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Jordi Galan va ser l'autor de dos dels gols del Vilafranca
A la represa el Vilanova semblava que podria donar la sorpresa, però un Vilafranca molt concentrat ha sabut contenir el joc dels del Garraf. En el minut 3 de la segona part, el Patí ha disposat d’un penal que no ha desaprofitat Jordi Galan i ha fet el 3 a 2. En el minut 15, els vilanovins han empatat l’encontre a tres gols mitjançant una falta directa transformada per Pol Pàmies. Però tant sols 20 segons després, Joan Vázquez ha tornat a avançar el Patí. A manca de dos minuts, el Vilafranca ha desaprofitat una falta directa. Un minut desprès, Marc Navarro marxava sol cap a porteria i ha sigut objecte de falta, que els àrbitres han assenyalat com a directea. El capità vilafranquí, Xavi Caldú, ha executat magistralment i ha establert el definitiu 5 a 3.

Xavi Caldú, que ja havia fet un gol, en el moment de marcar el definitiu 5-3
Ara el Vilafraca, jugarà el proper partit de lliga el pròxim dimarts dia 14 de gener a les 21h a Igualada, davant de l’equip de l’Anoia.

CP VILAFRANCA: Camps, Esteva, Navarro, Caldú i Galan -cinc inicial- Aguaron, Garcia i Vázquez

CP VILANOVA: Povedano, Pastó, Pàmies, Aragonès i Pujals -cinc inicial- Martínez, Cuevas i Sabater