OK LLIGA 2013-14 (JORN. 17): VIC 4 - VENDRELL 2

Font: Premsa CE Vendrell

El Moritz Vendrell perd a la pista del Vic

Alineacions

CLUB PATÍ VIC (4): Carles Grau (porter), Mia Ordeig, Titi Roca, Romà Bancells, Cristian Rodríguez –equip inicial-, Jacint Molera, Roger Rocasalbas, Jordi Bartrés, Martí Serra i Jordi Burgaya.

MORITZ CE VENDRELL (2): Xevi Puigbí (porter), Sergi Miras, Àngel Rodríguez, Xixi Creus, Lluís Ferrer –equip inicial, Carlos Cortijo, Jordi Ferrer, Xus Fernández (porter), Erik Gual i Edgar Juncosa.

Gols1-0 (10') Cristian Rodríguez; 2-0 (14') Jordi Bartrés; 3-0 (30') Rocasalbas, de penal; 4-0 (47') Jacint Molera; 4-1 (48') Jordi Ferrer, i 4-2 (48') Jordi Ferrer, de falta directa.

Faltes: 10/15

Targetes: blava a Àngel Rodríguez (49').

Àrbitres: Galán i Villar.

El partit ja va començar ben aviat de forma favorable per als locals. Al minut 4, Cristian Rodríguez va disposar d'un penal per avançar el Vic en el marcador, però no va estar encertat. Sis minuts després, el mateix Cristian va superar Puigbí per fer l'1 a 0. Tot seguit, va arribar el torn per al Vendrell a l'hora de disposar d'un penal per marcar el primer gol i mirar de fer l'empat, però Carles Grau va aturar el xut de Sergi Miras. Al minut 14 Jordi Bartrés va fer el 2 a 0. Abans d'arribar al descans, Lluís Ferrer hagués pogut retallar la distància en el marcador mitjançant un penal, però de nou Grau va tornar a estar encertat.

A la segona part el Vic va continuar dominant i al minut 30 Rocasalbas va fer el 3 a 0 de penal. Dos minuts després Bartrés hagués pogut fer el quart de falta directa, però Puigbí la va aturar. Al minut 45, Rocasalbas va disposar d'una altra falta directa, però va enviar la bola al pal. I a tres minuts per al final Jacint Molera va sentenciar el partit fent el 4 a 0. Jordi Ferrer, al minut 48, va fer els dos gols del Vendrell, un de falta directa, i amb el 4 a 2 va finalitzar el partit.

El proper dissabte 8 de febrer el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a França per jugar a la pista del Quevert la penúltima jornada de la Lliga Europea, amb l'objectiu de sumar el punt que li falta per classificar-se per als quarts de final.