22 de març 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 21): LLORET 1 - REUS 5

TONTERIES, LES JUSTES

El Reus es va desfer clarament del Lloret en un partit molt marcat per la tensió ambiental existent, degut als fets polèmics del partit de la primera volta entre els dos equips. Els reusencs, de la mà d'un tàndem Adroher-Casanovas estel·lar, ja es van avançar en els primers instants, arribant amb un clar 0-3 al descans que va deixar molt tocats als lloretencs, que tot i la voluntat posada, mai van poder posar en dificultats als de Alejandro Domínguez.

FITXA DEL PARTIT

COMPETICIÓ: OK Lliga 2013-14, jornada 21.

LLOC/DIA/HORA: Pavelló Municipal d'Esports, Lloret de Mar (La Selva). Dissabte 15 de març de 2014, 20:30 h.

CH LLORET (0+1): Ferran Serra (P), Raül Pelicano, Jordi Rodríguez Rodri, Álex Grau, Jordi Carbó -equip inicial-, Marc Gómez (1), Xavi González i Víctor Crespo.
Entrenador: Manel Barceló.

REUS DEPORTIU (3+2): Roger Molina (P), Xavi Costa, Albert Casanovas (2), Josep Mª Jepi Selva, Jordi Adroher (3) -equip inicial-, Xavi Rubio, Joan Salvat i Marc Ollé.

SEGON TEMPS:
1-3 (26') Gomez, desviant un xut de Pelicano.
1-4 (33') Adroher, de jugada col·lectiva.
1-5 (35') Casanovas, de xut llunyà.

ÀRBITRES: Ruben Fernández i Álvaro De la Hera.

TARGETES:

Blava, a Rodri (CH Lloret), min 7', per colpejar amb l'estic a un contrari.
Blava, a Crespo (CH Lloret), min 22', per colpejar a un contrari.
Blava, a Costa (Reus D), min 22', per colpejar a un contrari.
Blava, a Costa (Reus D), min 24', per travar a un contrari.
Blava, a Salvat (Reus D), min 31', per agafar a un contrari.

FALTES: CH Lloret: 16 / Reus D: 9

PÚBLIC: Uns 150 espectadors

INCIDÈNCIES:

-El partit va començar amb 3 minuts d'endarreriment sobre l'horari previst.

CRÒNICA:

Malgrat la urgent necessitat de punts que pateix el Lloret, situat en la zona de descens de la classificació, l'interes d'aquest partit contra el Reus es centrava principalment en la rebuda al jugador reusenc Xavi Costa. Els aficionats del Lloret encara conserven fresc a la memòria el record de la polèmica acció protagonitzada pel jugador roig-i-negre que va portar com a conseqüència la expulsió del capità lloretenc Rodri i la imposició de tres partits de suspensió, cosa que el va deixar molt afectat anímicament. La crispació a la graderia, també es va transmetre a sobre de la pista, i l'ambient era tant tens que quasi es podia tallar amb un ganivet. Per fortuna, això no va passar a més i l'encontre es va disputar amb total normalitat.

El Reus imposa la seva llei

Jordi Adroher va inaugurar el marcador
El Reus, tercer classificat, partia com a clar favorit, però el fet de tenir que jugar a la pista d'un equip situat a la zona delicada no donava gens de confiança a Alejandro Domínguez, que va ordenar als seus homes la màxima concentració i intensitat des del primer instant de joc. Fruit d'això, els reusencs es van avançar quasi a les primeres de canvi, amb un gran gol de Jordi Adroher, que va buscar un forat entre la defensa local i va sorprendre amb un xut creuat des de la cantonada de l'àrea.

Àlex Grau
El Lloret no va deixar-se intimidar amb la matinenca mostra de força del rival, i va anar clarament en busca de la rèplica. Oportunitats no li van faltar, sobretot una molt clara de Rodri, que va resoldre eficientment Roger Molina. En aquest inici de partit, cal destacar per part dels locals al jove Álex Grau, a qui Manel Barceló va confiar la titularitat i va respondre amb una brillant actuació, mostrant-se molt actiu durant els minuts que va estar a la pista.

Però el Reus està en un moment dolç i no se li poden donar concessions. Així, als 7 minuts, una justa però desafortunada targeta blava al local Rodri va concedir una falta directa als reusencs. Jordi Adroher va fer l'execució de forma ràpida i fulminant, deixant sense marge de reacció a Ferran Serra i fent pujar el 0-2 al marcador. Pocs minuts desprès, sense deixar possibilitat de reacció al Lloret, Albert Casanovas feia el 0-3 amb un precís xut des de la frontal.

Amb aquest llançament de falta directa Jordi Adroher va fer el 2-0
El Lloret ho intenta però no pot

Els 15 minuts restants de la primera part van transcórrer amb un ritme menys intens que l'inici del xoc i sense cap més alteració en el marcador. El Lloret va mostrar moltes ganes per intentar aixecar el partit, però estava clar que no tenia el dia i en cap moment va poder superar a un Reus que va passar a dominar amb serenor i sense prendre riscos. Raül Pelicano va desaprofitar una falta directa a 4 minuts del descans.

El Lloret no va poder superar a Roger Molina en tota la primera part
Als 47 segons de la represa, el Lloret va aconseguir retallar diferències amb un gol de Marc Gomez, que va sorprendre a Roger Molina al desviar lleugerament un xut de Raül Pelicano.

Aquest 1-3 tot just començar la segona part va animar al Lloret, i per una estona, la parròquia local va veure possible la remuntada. Però el neguit de cara a porta es va tornar a posar de manifest quan es portaven 5 minuts de represa, al desaprofitar una nova falta directa, aquest cop per part de Jordi Carbó. Els lloretencs també van ser incapaços de treure profit a un Power-Play, per l'expulsió temporal de Xavi Costa.

Jepi Selva defensat per Marc Gòmez
S'esvaeix el miratge de la remuntada

El Reus no es va deixar portar per culpa d'uns minuts de domini local. Va mantenir la concentració, i va saber aprofitar les seves ocasions per tornar a fer-se amb les regnes del joc. La prova d'això la trobem quan encara amb inferioritat numèrica, els reusencs van aconseguir l'1-4 amb una jugada de laboratori culminada per Jordi Adroher, que feia així el seu tercer gol de la nit.

Casanovas va fer 2 gols
Per acabar de trencar definitivament el partit, un minut desprès, Albert Casanovas sorprenia a Ferran Serra amb un xut des de la divisòria que establia el que acabaria per ser el definitiu 1-5.

Els darrers 15 minuts del segon temps van ser molt similars als de la primera part, amb un Lloret molt voluntariós, però sense espurna ni lucidesa, i un Reus molt ferm, dominant el tempo del partit sense prendre més riscos que els necessaris. En aquest període, els locals van desaprofitar una falta directa, per dues per part dels visitants.

Ferran Serra va aturar dues faltes directes al Reus durant la segona part
Amb aquests tres punts, el Reus continua afiançat a la tercera posició de la OK Lliga i mantenint la pressió sobre el Liceo, el segon classificat. Per la seva part, la derrota, combinada amb la victòria del Tordera, torna a posar al Lloret en la zona de descens, amb un calendari complicat per endavant. Els lloretencs visiten la pista de Barça el proper dissabte, mentre que el Reus rebrà a un Cerceda que sembla haver perdut una mica la pistonada de l'inici de temporada.

EL PROTAGONISTA:

Xavi Costa. L'actuació del jugador del Reus sobre la pista no va ser especialment destacada, però Costa es va erigir com a protagonista del partit, proclamat per un public lloretenc que no oblida, ni perdona, la seva polèmica acció en el partit de la primera volta. El públic de Lloret va preparar una hostil rebuda al jugador roig-i-vermell, i durant tot l'enfrontament va ser el destinatari de tota classe de càntics i renecs contra ell.

EL PARTIT SUB'23
CH LLORET 7 – REUS DEPORTIU 5

Victòria incontestable del Lloret

El Lloret sembla que s'ha consolidat definitivament en la bona dinàmica, tal i com ho demostra la clara i incontestable victòria contra el Reus, fins a les hores 6è classificat de la competició.

El partit va començar molt igualat, però el millor encert del Lloret li va permetre avançar-se als 7 minuts. Quan semblava que el Reus guanyava terreny, dos gols més dels locals li van tallar les ales, fent que s'arribés al descans amb un clar 3-0, que es va convertir en 4-0 al poc de començar la segona part. El Reus va escurçar diferències fent el 4-1 des del punt de penal i va tornar a donar la impressió que podria entrar en el partit, però dos nous gols locals van deixar el partit vist per sentència (6-1), arribant al tram final amb un incontestable 7-2. en els darrers dos minuts, quan el Lloret ja s'havia relaxat, els reusencs van fer 3 gols estèrils, que nomes van servir per maquillar el resultat i deixar-lo en el 7-5 final.

SABIES QUE…?

...en el pavelló de Lloret hi havia penjada una pancarta al·lusiva al jugador del Reus Xavi Costa, però abans del partit la directiva va decidir retirar-la.
...el jugador del Barça Marc Torra va estar veient els darrers minuts de partit, desprès d'assistir al Tordera-Voltregà, que va acabar abans.
...al final del partit, Rodri i Xavi Costa ni es van mirar.
...uns dies abans del partit, Albert Casanovas va anunciar que marxará a final de temporada.
...i dos dies desprès ho va anunciar Jordi Adroher.

A KOPS DE FLASH

El partit SUB'23 ens va deixar algunes imatges curioses, com la de Marc Grau amb genolleres de tipus diferents...

...i la de Xavi Sulé rebent un cop de Xavi Crespo quan anaven a celebrar un gol...

...i la de Xavi Crespo fent equilibris per recuperar l'estic...

...i no podia faltar la de l'àrbitre davant del nostre objectiu.

Els jugadors Reus fent uns curiosos exercicis d'escalfament abans del partit.

Adrià Català va posar unes misterioses marques amb “Tape” sobre la pista durant l'escalfament previ al partit.

El Reus també va tenir el seu suport radical a les grades.

PODEU TROBAR UNA ÀMPLIA GALERIA D’IMATGES DEL PARTIT EN AQUESTS ENLLAÇOS AL NOSTRE FACEBOOK: