19 de març 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 21): VILANOVA 2 - VENDRELL 7

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell s'imposa a Les Casernes i se situa cinquè de forma provisional a l'OK Lliga

Alineacions

CLUB PATÍ VILANOVA (2): Joan Marc Escofet (porter), Jordi Aragonès, Pol Pàmies, Esteve Pujals i Tito Marsal – cinc inicial- Marc Cuevas, Sergi Sabater i Roger Vidal 
MORITZ C.E. VENDRELL (7): Xús Fernandez (porter), Xixi Creus, Lluís Ferrer, Eloi Alebesa i Sergi Miras – cinc inicial- Àngel Rodríguez, Erik Gual, Carlos Cortijo i Jordi Ferrer.
 
Gols
0-1 Lluís Ferrer (6’), 0-2 Àngel Rodríguez (14’), 0-3 Carlos Cortijo (17’), 0-4 Carlos Cortijo (24’), 0-5 Jordi Ferrer (28’), 0-6 Jordi Ferrer (35’), 1-6 Marc Cuevas (37’), 2-6 Tito Marsal (48’) i 2-7 Carlos Cortijo (48’).

Àrbitres:
Juan José Prades i María Teresa Martínez.

El Moritz CE Vendrell va guanyar 2 a 7 en la seva visita a Les Casernes amb un domini clar durant tot el partit davant d'un Vilanova que no ha sumat encara cap punt. Els gols del conjunt vendrellenc els van fer Lluís Ferrer, Àngel Rodríguez, Carlos Cortijo (3) i Jordi Ferrer (2). Xús Fernández, que va ser titular, també va fer una bona actuació. I a l'espera del resultat del partit entre el Calafell i el Noia que es jugarà el proper dimarts, el Vendrell se situa de forma provisional en la cinquena posició de la classificació de l'OK Lliga. 
 
Ara l'equip ja pensa en la propera jornada de l'OK Lliga que jugarà contra el Monbus Igualada, el dissabte 22 de març, a les 20 h, al Pavelló de CE Vendrell. Es fa una crida a tota l'afició per omplir el pavelló del Club i animar l'equip per ajudar-lo a aconseguir una nova victòria i mantenir-se a la part alta de la classificació de la millor lliga d'hoquei del món.