17 de març 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 21): VILAFRANCA 2 - BARÇA 7

Font: Esportspenedes.cat / Premsa CP Vilafranca

EL VILAFRANCA CAU DAVANT DEL BARÇA

EsportsPenedès | El CP Vilafranca Capital del Vi no va fer un mal partit davant el FC Barcelona, va fer el seu joc, va tenir ocasions, oportunitats per estar dins del partit però no les va poder aprofitar i això davant els blaugranes es paga. Tampoc va ser el millor de Gerard Camps sota pals.

El partit ja va posar-se complicat als trenta segons quan Pablo Álvarez va recollir un rebot a la tanca per darrere la porteria per obrir el marcador amb el 0-1. El gol i el pas dels minuts va anar despertant al Vilafranca que va gaudir d’un parell d’ocasions de Pablo Aguarón i de Xavi Caldú, mentre que al Barça se li feia complicat trencar la defensa local i ho intentava amb xuts llunyans. Actiu en atac, el Vilafranca va empatar l’encontre al minut 9 aixecant una bola des de darrere la porteria per superar a un intractable Aitor Egurrola. Trenta segons després el Camps no va poder blocar un llançament de Xavi Barroso que se li va escolar al fons de la porteria; un després Pablo Álvarez va recollir una bola morta a dins de l’àrea per fer l’1-3. Entre aquests dos gols Egurrola li va aturar un penal a Agurarón i amb aquest marcador va fer el mateix amb Berna Garcia.

Marc Torra al 30’ de cullera, Álvarez al 32’ al contraatac, posaven el 1 a 5, just marcar el gol, Jordi Galán veia targeta blava per protestar,, i el Patí va quedar amb inferioritat, que va saber aguantar, el Patí defensava, però la intensitat dels de Barcelona era molt alta, arran d’això van arribar al es desena falta i el capità, Xavi Caldú, va errar el llançament. En un rebot dins l’àrea a manca de 7 minuts, Matías Pascual recull un rebot dins l’àrea i fa el sisè pel Barcelona, al minut 41, Joan Vàzquez va poder homenatjar al seu avi fent el segon dels vilafranquins des del punt de penal i Raül Marín va establir el 2-7 a la contra i a trenta segons pel final va veure com Camps li aturava la directa acumulativa.


Amb aquest resultat el Vilafranca, queda dotzè a la classificació, i la setmana que ve es desplaça a Coruña per jugar davant del Liceo, la 22ª jornada de lliga, el proper dissabte 22 a partir de les 19h.