15 de març 2014

La Diputació de Tarragona rep el Vendrell com a bicampió de la Copa

Font: Premsa CE Vendrell

Dimarts 11 de març, a la tarda, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va rebre a la seu de la institució intercomarcal el Moritz CE Vendrell després de proclamar-se campió de la Copa del Rei d’Hoquei per segon any consecutiu.
 

A la recepció hi van participar també l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; el primer tinent d'alcalde i diputat, Benet Jané; el regidor d'Esports, Sergi Teruel, i la diputada del Baix Penedès Imma Costa. Per part del Club d'Esports Vendrell, hi van assistir jugadors i membres de l’equip tècnic i de la junta directiva.

Durant la trobada, celebrada al Saló de Plens de la institució, Josep Poblet, va felicitar l’equip en nom de tota la corporació i del territori que representa. Martí Carnicer va destacar els valors de l'equip de confiança, de treball i de cooperació, amb els quals ha aconseguit aquest èxit esportiu i que ajuden a difondre el missatge que des de l'Ajuntament del Vendrell sempre es diu que “fent esport, fem persones”. L'entrenador del Moritz CE Vendrell, Guillem Cabestany va manifestar que “gràcies a la consecució de la Copa, hem fet feliç a moltes persones del Vendrell”. En aquest sentit, també va demanar que les institucions continuessin donant suport a l'hoquei del club vendrellenc perquè “fer feliç a les persones no té preu”. I Víctor Romagosa, president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell, va donar les gràcies per la recepció a la Diputació i va manifestar que “continuarem treballant amb il·lusió i al màxim per poder portar ben amunt el nom del Vendrell, i també el de la demarcació de Tarragona, a Europa”.
Un cop finalitzats els parlaments, el president de la Diputació de Tarragona va lliurar un trofeu commemoratiu a Víctor Romagosa i es va fer una foto de grup amb la Copa del Rei d'hoquei sobre patins, aconseguida pel Moritz CE Vendrell el passat diumenge 2 de març a Lleida.