13 de març 2014

ELS NOSTRES PROTAGONISTES 2013: COMENCEN LES VOTACIONS


AJUDA’NS A TRIAR-NE UN!!!

Un any més hem fet públics els noms dels nostres candidats a PROTAGONISTA “A KOPS D’STICK”. També un any més, la decisió de triar-ne només uns pocs ha estat molt dura i se’ns han quedat moltíssims noms en el tinter de molta gent que també seria total mereixedora d’aparèixer a la llista final. Però bé, ha arribat la hora de triar a un guanyador dels 7 candidats que han arribat a la final, i com en les passades edicions, hem penjat una enquesta en el lateral del Bloc per a que entre tots els nostres seguidors ens ajudeu a triar al PROTAGONISTA “A KOPS D’STICK” 2013. Ja sabeu que per triar als candidats hem deixat de banda els títols, gols i estadístiques, i ens hem endinsat en la part humana, en busca d’aquelles històries que ens han captivat i ens han afectat d’una manera o una altra, que ens han fet veure la part més amagada del hoquei. Tot i que moltes vegades queden a l'ombra de les grans estrelles, els nostres candidats són gent que viu per l’hoquei, i gràcies al seu petit granet de sorra aquest esport es manté viu i aixeca passions entre els seus aficionats.

Els resultats obtinguts de la enquesta popular serviran per decidir el 50% del resultat final, ja que aquest es complementarà amb les votacions d’un jurat especialitzat, format per deu personalitats vinculades molt directament al món de l’hoquei, el nom de les quals mantindrem en l’anonimat per evitar possibles influències, suborns, xantatges, coaccions, etc...

Els candidats a PROTAGONISTA “A KOPS D’STICK” 2013 són:
Piqueu sobre el nom per enllaçar amb el seu article complet

PACO CARRIÓN (Hockeyteam.es): La seva gran afició a l'hoquei el va portar a obrir una botiga on-line de venda de material que s'ha convertit en un referent pels practicants. Col·laborador d'A Kops d'Stick des de fa uns anys, els seus savis consells i els seus favors l'han convertit en un dels nostres col·laboradors de confiança.

CH BANYOLES. En uns temps complicats, la empenta i il·lusió dels fundadors del CH Banyoles ha fet possible la implantació amb èxit de l'hoquei patins en una comarca amb tant poca tradició com el Pla de l'Estany.

LEO MESSI (Jugador de futbol del Barça). La nostra broma del Dia dels Innocents de 2012 amb l'astre argentí com a protagonista va traspassar fronteres i la seva repercussió ens va desbordar. A data d'ara, encara trobem a gent que ens ho recorda.

ARIANA JIMÉNEZ (CE Olesa Patí Femení). El seu gest de voler posar-s'hi de portera, amb trenta-i-tants i sense cap experiència prèvia, va servir per a que un grupet de noies poguessin continuar progressant en un món tant complicat com és l'hoquei patins femení.

FESTA-TORNEIG JOAN PETIT 2013 (Sant Just Desvern). Vam quedar impregnats i meravellats de l'atmosfera màgica que es viu en aquesta singular trobada d'equips d'escoleta, on l'esport s'ajunta amb el lleure i la solidaritat. Els seus impulsors i organitzadors es van encarregar de fer d'aquest esdeveniment quelcom inoblidable.

MANCHESTER RHC (Anglaterra). Un club que, fixant la seva mirada cap a Catalunya, s'ha entossudit en fer reviure l'hoquei patins a Anglaterra, malgrat totes les traves i dificultats a les que es té que enfrontar per subsistir.

JOAQUIM RUYRA (Escriptor). Els personatges d'aquest escriptor català de principis de S.XX es van convertir en grans companys de viatge, ajudant-me a desconnectar de la rutina diària durant les hores de desplaçament per anar a gaudir de l'hoquei fent servir el transport públic.


ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!!


Patrocinador de la tria del PROTAGONISTA 2012: