12 de març 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 20): VENDRELL 6 - BLANES 2

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell celebra la consecució de la Copa amb una victòria davant de la seva afició

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL (6): Xevi Puigbí (porter), Jordi Creus, Sergi Miras, Xixi Creus, Eloi Albesa –cinc inicial- Àngel Rodríguez, Carlos Cortijo, Jordi Ferrer, Erik Gual i Xús Fernández (porter).

MURALLA ÒPTICA BLANES (2): Daniel Kenan (porter)
, Ferran Formatjé, Kimi Ridaura, Francesc Bargalló i Manel Garcia –cinc inicial- David Plaza, Rubén Fernández i Albert Daniel (porter).

Gols0-1 Manel Garcia (7’); 0-2 Manel Garcia (9'); 1-2 Lluís Ferrer (10'); 2-2 Carlos Cortijo (24'); 3-2 (35') Lluís Ferrer; 4-2 Eloi Albesa (36'), de falta directa; 5-2 Lluís Ferrer (37'), i 6-2 Xixi Creus (49').

Àrbitres: Galán i López.

Targetes: blaves a Kimi Ridaura i a Ramon Benito (37'), vermelles a Ramon Benito i a Manel Garcia (39'),

Abans de començar el partit, el Blanes va fer el passadís d'honor al campió de la Copa del Rei 2014. Tot seguit, els jugadors del Moritz CE Vendrell van oferir la Copa a l'afició, acompanyats per un nen i una nena de la base d'hoquei del Club, i després tot l'equip es va fer la foto oficial dels campions. També es va fer un minut de silenci amb motiu de la mort recent de la mare del president de l'actual Comissió Gestora del Club d'Esports Vendrell, Jordi Robles.

En els primers deu minuts, el partit es va posar de cara per als visitants amb dos gols de Manel Garcia (als minuts 7 i 9). Però el Vendrell també va tenir les seves oportunitats i Lluís Ferrer va retallar distància en el marcador al minut 10. I a 30 segons per al descans, Carlos Cortijo va fer el 2 a 2.

La segona part va començar amb una ocasió clara de Xixi Creus i un penal a favor del Vendrell. I després de fer un set de set a la Copa, Sergi Miras va tirar la pilota al pal. Al minut 35, Lluís Ferrer va avançar el Vendrell en el marcador i, al minut següent, el Blanes va fer la desena falta d'equip i Eloi Albesa va aprofitar l'ocasió de la falta directa per fer el 4 a 2. En el temps mort següent els àrbitres van ensenyar targetes blaves a Ridarua i a Benito, fet que va suposar que el Blanes va haver de jugar dos minuts amb dos jugadors menys a la pista. Poc després, Lluís Ferrer va fer el 5 a 2 i va poder entrar a pista un jugador del Blanes. El Blanes va treure abans d'hora l'altre jugador sancionat i els àrbitres van ensenyar targeta vermella a l'entrenador i al jugador que va sortir, Menl Garcia. Amb aquestes sancions, Eloi Albesa va disposar d'una altra falta directa, però no va poder superar a Kenan. Al minut 44, el Vendrell va fer la desena falta i Puigbí va aturar el xut de la falta directa executada per Formatjé. I a pocs segons per finalitzar el partit Xixi Creus va fer el definitiu 6 a 2.