OK LLIGA 2013-14 (JORN 26): VENDRELL 6 - NOIA 2

Font: Premsa CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell guanya al Noia amb un pòquer de gols de Sergi Miras

Alineacions
MORITZ CE VENDRELL (6): Xevi Puigbí (porter), Eloi Albesa, Sergi Miras, Lluís Ferrer i Xixi Creus, -cinc inicial- Jordi Ferrer, Carlos Cortijo, Àngel Rodríguez, Aleix Cid i Xús Fernández (porter).
CE NOIA (2): Luis Gil (porter), Jordi Del Amor, Aleix Esteller, Joan Feixas i Eloi Mitjans -cinc inicial- Marc Julià, Frances Gil, Roger Martí, Pau Bargalló i Àlex Ribó (porter).

Gols
1-0 Sergi Miras (14'); 1-1 Eloi Mitjans (16'); 2-1 Sergi Miras (16'); 3 -1 Xixi Creus (18'); 3-2 (23'); 4-2 Sergi Miras (32'); 5-2 Sergi Miras (45'), i 6-2 Carlos Cortijo (49').

Àrbitres: Gómez i Delfa.

Targetes: blaves a Xixi Creus (5' i 23'), a Aleix Esteller (30')
El partit va tenir un inici fred i amb una targeta blava al minut 5 per a Xixi Creus per protestar una decisió arbitral. El Vendrell va saber aguantar la inferioritat numèrica, però el partit va continuar amb poca intensitat per part dels dos equips. Després d'un intercanvi d'atacs sense encert, al minut 14 Sergi Miras va marcar l'1 a 0 amb un xut llunyà en què la pilota va tocar el pal i l'esquena de Luis Gil abans d'entrar a la porteria. Dos minuts després, Eloi Mitjans va empatar, després d'una bona triangulació, però tot seguit Sergi Miras va fer el 2 a 1 amb un xut afortunat des de la banda.

Es pot dir que el partit es va animar en els darrers deu minuts de la primera part. I al minut 18 Xixi Creus va fer ampliar l'avantatge en el marcador per al Vendrell amb una gran acció individual. Al minut 23 Xixi Creus va rebre una altra targeta blava perquè els àrbitres van interpretar que va fer desequilibrar Del Amor amb el patí. Puigbí va neutralitzar l'execució de falta directa de Pau Bargalló. Però tot seguit Pau Bargalló va fer el 3 a 2, resultat amb el que s'arribaria al descans.

A l'inici de la segona part va tornar el joc poc intens. El guió es repetia i al minut 30 els àrbitres van ensenyar targeta blava a Aleix Esteller, però Eloi Albesa no va estar encertat en la falta directa. Al minut 32, Sergi Miras va fer el seu hat trick particular amb una gran jugada personal dins de l'àrea del Noia. Al minut 42, el Vendrell va sumar la desena falta d'equip. Puigbí va aturar la falta directa executada per Marc Julià. El partit es posava de cara per al Vendrell en el darrer tram de la segona part. I aquest fet es reafirmava al minut 45 amb un gol de Sergi Miras, que driblar el porter del Noia després d'una bona passada d'Eloi Albesa. Al minut 46, Sergi Miras va disposar d'un penal, però no va estar encertat. I a vint segons per al final Cortijo va fer el definitiu 6 a 2.

El proper compromís del Moritz CE Vendrell a l'OK Lliga serà el proper diumenge 18 de maig, a les 12 h, a la pista del Lleida.