27 de maig 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN 28): VILANOVA 1 - VILAFRANCA 7

Font: Premsa CP Vilafranca

FESTIVAL DEL VILAFRANCA A VILANOVA, AMB RÈCORD DE GERARD CAMPS

El Club Patí Vilafranca Vilafranca Capital del Vi, ha derrotat per un clar 1 a 7 al CP Vilanova en el derbi del Gran Penedès, on a més, el porter del Vilafranca, Gerard Camps ha establert un nou record d’imbatibilitat a l’Oklliga, al mantenir quasi 180 minuts la porteria sense cap gol encaixat, exactament 179’ 57”.

El partit ha començat molt bé pels vilafranquins, ja que primer Joan Vázquez, i després Jordi Esteva han posat el 0 a 2 en el marcador als 4 minuts de partit. El partit avançava i el Vilanova,arribava poc a la porteria de Gerard Camps. En el minut dotze Jordi Galan feia el 0 a 3, les coses començaven a quedar clares tant en el marcador com en el joc. Cal destacar que en el minut 13:13, Gerard Camps ha establert un nou rècord d’imbatibilitat a la lliga, essent el porter que més minuts ha tingut la porteria a zero. L’anterior rècord el tenia Carles Grau amb 171 minuts. Quan quedaven quatre minuts, Pablo Aguarón ha fet el quart gol vilafranquí. Però a manca de 2:13 segons, el Vilanova ha fet el gol de l’honor de penal, i ha establert el rècord d’imbatibilitat de Gerard Camps amb 179’57”, rècord molt difícil de superar, ja que això són 3 partits i mig sense encaixar un gol. Amb aquest resultat de 1 a 4 ha acabat la primera part.

A la represa, el Patí ha acabat de sentenciar, i amb un Enric Martí de titular que ha tornat a gaudir de minuts a l’Oklliga i que mica en mica va agafant protagonisme en l’equip. Quan portàvem deu minuts d’aquesta segona part, una bona contra del Patí, l’ha materialitzat Joan Vázquez posant el cinquè gol del Patí. I tot just 3 minuts després una gran jugada de Pablo Aguarón ha acabat amb una mitja volta i la bola a la xarxa vilanovina posant el sisè gol del Vilafranca. Quan quedaven nou minuts per l’acabament, Jordi Garcia, ha donat minuts de joc al porter de la base, Jaume “Pipo” Ventura que d’aquesta manera també debutava a l’OKlliga amb una bona actuació sota el Pals. A manca de dos minuts, de nou Jordi Galan ha fet el setè i definitiu gol pels de l’Alt Penedès rematant una assistència de Joan Vázquez.

Jaume “Pipo” Ventura ha debutat a l’OKlliga amb gran encert
Amb aquest resultat i el de divendres a Blanes el Patí ja ha aconseguit la permanència, i la propera temporada tornarà a jugar a la millor lliga del món. A més un estel·lar Gerard Camps ha establert un rècord difícil de superar. Enguany hem estat veient una de les millors versions del Patí a l’OKlliga, i que jugarà el proper dissabte a partir de les 20:30h davant l’Igualada HC a la poliesportiva vilafranquina l’últim partit de la temporada, on esperem que tots els socis i aficionats vinguin a animar a l’equip.

CP Vilanova: Joan Marc Escofet, Carlos Martínez, Jordi Aragonès, Pol Pàmies i Tito Marsal – cinc inicial- Marc Cuevas, Roger Vidal i Esteve Pujals.

CP Vilafranca capital del vi: Gerard Camps, Jordi Esteve, Marc Navarro, Xavier Caldús i Joan Vázquez – cinc inicial- Enric Martí, Jordi Galán, Pablo Aguarón, Berneré Garcia i Jaume Ventura.

Gols: 0-1 Joan Vázquez (1’), 0-2 Jordi Esteve (4’), 0-3 Jordi Galán (12’), 0-4 Pablo Aguarón (21’), 1-4 Esteve Pujals (23’), 1-5 Joan Vázquez (36’), 1-6 Pablo Aguarón (39’) i 1-7 Jordi Galán (48’).

El porter vilafranquí, Gerard Camps, flanquejat pels seus companys, nou rècord d’imbatibilitat de l’OKlliga  amb 179’57″