4 de juny 2014

FESTA-TORNEIG "JOAN PETIT" 2014


LA VOSTRA LLUITA ÉS EL NOSTRE ORGULL

El passat 31 de maig l'hoquei patins d'escoleta es va vestir de gala per celebrar el seu gran esdeveniment anual, la FESTA-TORNEIG “JOAN PETIT”, que enguany va tenir lloc a Sant Hipòlit de Voltregà sota la organització del CP Voltregà (llegiu article anterior).


Les previsions de mal temps no van poder amb les il·lusions dels més de 200 nens, amb els seus corresponents acompanyants, que van prendre part com a principals protagonistes de l'esdeveniment, i des de primera hora del matí les taules de la organització van tenir una activitat frenètica per acreditar i acollir a tota la canalla, entrenadors i delegats dels equips que, oblidant-se del fet d'haver tingut de matinar i fer molts kilòmetres de carretera -en molts casos-, es disposaven a gaudir d'una jornada plena d'emocions. La Vila de Sant Hipòlit, com un gran amfitrió, va encarregar-se de tenir-ho tot previst, i tot i la seva diminuta extensió va obrir-se de bat a bat per rebre i allotjar la massiva afluència de gent que s'hi va acostar des de tots els racons del país al llarg de la jornada.

Segons la organització, unes 1.200 persones van passar per les instal·lacions del CP Voltregà durant tot el dia, i es van recaptar en un inici uns 12.000 euros, que la Fundació Amics Joan Petit – Nens amb Càncer els destinarà a diferents projectes vinculats a la lluita contra el càncer infantil.


Ens remetem a la força de les imatges per intentar fer entendre un esdeveniment tant ple d'emocions a flor de pell que en moltes vegades ens toquen la fibra sensible, i que per uns aficionats com nosaltres resulten impossibles de descriure amb paraules escrites.

GALERIA FOTOGRÀFICA
JOAN PETIT 2014

De ben segur, tots els “Joans Petits”, en especial l'Arnau Vilalta, des d'allà on siguin, hauran somrigut i cridat ben fort:

STICK CONTENT!!!

I sens dubte, la seva lluita és el nostre orgull.