3 de juny 2014

XXII TORNEIG ANDREU SANTACANA

Font: Premsa CE Vendrell

El XXII Torneig Andreu Santacana compta amb la participació de 300 infants

El passat cap de setmana es va celebrar el XXII Torneig Andreu Santacana d'hoquei base, un gran esdeveniment esportiu, que enguany ha comptat amb la participació de 300 jugadors i jugadores, des de la categoria Minihoquei fins a la Juvenil.

Es va comptar amb la participació de les seleccions territorials de la categoria Infantil de Barcelona, Andorra, Lleida i Tarragona. Els equips convidats en altres categories van ser el el Cambrils, el Bell-lloc, el Calafell, el Sant Ramon, el GeieG, el Reus Deportiu, l'Igualada, el Vic, el Lleida Llista Blava, el Vilafranca i el Noia. En total hi va haver unes vint hores d'hoquei. La part esportiva va anar acompanyada durant tot el cap de setmana per activitats paral·leles perquè la festa de l'hoquei base al Vendrell encara fos més gran.

Dissabte al matí es va dedicar a les categories de Minihoquei, Escola i Prebenjamí Iniciació. En aquesta matinal el resultat va ser el menys important. Es va poder gaudir del joc dels més joves que practiquen aquest esport. En el lliurament de premis es va comptar amb la presència del regidor de Serveis Socials de l'Ajuntament del Vendrell, Hermini Caballero; el president del CE Vendrell, Jordi Robles; el president de la Secció d'Hoquei del Club, Víctor Romagosa, i Teresa Figuerola i Àngels Santacana, vídua i filla d'Andreu Santacana.


Entre dissabte a la tarda i el diumenge es van jugar les lliguetes i les finals a quatre de la resta de categories. Dissabte a la tarda es va fer un triangular d'exhibició de categoria Juvenil i en el lliurament de trofeus es va comptar amb l'assistència del regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Sergi Teruel; la representant territorial de l'esport a Tarragona, Gemma Solé; el president de la Secció d'Hoquei del Club, Víctor Romagosa, i Teresa Figuerola.

Els campions per categories van ser:

GeieG, en categoria Prebenjamí;
 
Igualada HC, en categoria Benjamí;
 
CE Noia, en categoria Aleví,

Selecció de Barcelona, en categoria Infantil.

En l'acte de lliurament de trofeus es va comptar amb la presència de l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; el primer tinent d'alcalde i diputat de la Diputació de Tarragona, Benet Jané; el regidor d'Esports, Sergi Teruel; el regidor de Serveis Socials, Hermini Caballero; el president del CE Vendrell, Jordi Robles; el president de la Secció d'Hoquei del Club, Víctor Romagosa; el president de la Territorial de Tarragona de la Federació Catalana de Patinatge (FECAPA), Rafel Serrano; el vicepresident de la Territorial de Tarragona de la FECAPA, Benedicte Piquer; el president de la Territorial de Lleida de la FECAPA, Antoni Guiu, i la vídua i fills d'Andreu Santacana, Teresa Figuerola i Àngels i Jordi Santacana.

Prèviament es va jugar un partit d'exhibició de Fem-Benjamí entre el CE Vendrell i el Reus Deportiu.

Des de l'organització es valora positivament el desenvolupament del Torneig i s'agraeix la col·laboració d'empreses i comerços i, també, de les institucions per haver pogut tirar endavant un any més aquest Torneig. També es vol fer un agraïment especial als àrbitres que han estat de forma voluntària durant tot el cap de setmana dirigint els diferents partits.

Els resultats dels partits es poden consultar al web www.hoqueivendrell.com.